Last news in Fakti

1 Май, 2020 09:10 1 682 9

Херо: Чужденците в Берое са по-евтини от българите

  • димитър димитров - херо-
  • берое-
  • футбол-
  • чужденци

Намерихме ги из третите дивизии на Европа

Херо: Чужденците в Берое са по-евтини от българите - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Димитров коментира темата за чужденците в българския футбол. Треньорът на Берое привлече шестима легионери в тима си. Те бързо се аклиматизираха и показаха качества.

Това са Алиун Фал, Гаюс Макута, Октавио, Пиер Фонкю, Стив Фуртадо и Теди Мезаг.

"Често се спекулира, че чужденците струват много повече от родните футболисти. При нас обаче това не отговаря на истината.

Чужденците, които привлякох в Берое, са по-евтини от българските играчи. Намерихме ги из третите дивизии на Европа.

Няма как да ги взема от вторите лиги с толкова ниски заплати, за каквито се съгласиха да играят за Берое", обясни Херо пред "Меридиан мач".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъй ли?

    1 1 Отговор
    Май сте докарали Али Баба и четиридесетте разбойника!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 тралала

    1 0 Отговор
    Ами нахакайте всичко с чужденци и с България да се свърши,по тая логика. Не може постоянно българите да са еФтини!
  • 4 Лудогорец8

    0 0 Отговор
    Може и да има вярно,че тези чужденци са по-евтино, но от българи от първа лига са по-евтини. Ако сравниш чужденец от трета лига с българин от трета лига в България нещата стават други! Вземете българи от трета лига пък да видим тогава кой ще работи за по-малко
  • 5 Жоро

    1 1 Отговор
    Егати палячото видяхме те къф специалист си
  • 6 Сикиджаксоне

    0 0 Отговор
    Заставам за думите на Херо! Черни са ,чужденци са,но са израснали във футболни школи в Европа.Работи ли са по най-нови методики,на тренировка,динамика и възстановяване. А нашите български момчета,нито имат издържливостта им,нито развитата физика,нито са научени на правилно заставане,техника, измъкване от противника и тн. Проблемът е ,че се работи със стара методология от началото на 80 години по школите,а това в извънредно редки случай може да се навакса и то с много талант. Футболисти и треньори обвиняват лошите терени,аз ще ги попитам: В Сърбия,в Хърватска,в Босна,в Чили ,Парагвай,Еквадор да не би да са по-добри? Не става,след тренировка,възстановяването да ти е по заведенията на алкохол и мацки и да претендираш,че си някой. Тренировка в един от водещите отбори- 40 мин.бягане,20 тактически упражнения,15 плискане с вода и кой откъде е. 23:00 със аверите по Студенски град,в търсене на нещо за ръмбене вечерта. На другата сутрин оставям 50 лв. на мацката за такси и кафенци и бегам да тренирам???
  • 7 така така

    1 0 Отговор
    по-евтини са, и за нищо не стават.
  • 8 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НА КОЙ МУ"ПУКА" БЕ ??? ПРОФИ ФУТБОЛА СИ Е ЧАСТЕН БИЗНЕС - ДА СИ СЕ ОПРАВЯТ ПО ЧАСТНО КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ - ПЛАЩАЙКИ СИ ДАНЪЦИТЕ !!!!! СЛЕДВА ФАЛИТ И КОНФИСКАЦИЯ , А НЕ ДЪРЖАВНА "ПОДКРЕПА "- ЗА СМЕТКА НА ДЕЦАТА НИ !!!!!!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.