Last news in Fakti

1 Май, 2020 09:45 8 544 17

Майк Тайсън: Надрусах се здраво с кокаин и пребих 7 проститутки

  • майк тайсън-
  • бокс-
  • проститутки

Бившият треньор на боксьора - Джеф Фенек, е разкрил, че Тайсън го е заключил в клетка с един от домашните си любимци - тигри

Майк Тайсън: Надрусах се здраво с кокаин и пребих 7 проститутки - 1
Снимка: БГНЕС

Боксовата легенда Майк Тайсън е преживял най-ниската си точка като личност през 2009 годината. Тогава той е бил депресиран, параноичен, затънал в наркотици и заобиколен постоянно от проститутки. Легендата нарича конкретен момент от този си период "най-ниската ми точка".

"Легнал бях в леглото в хотелска стая. Опитвах се никога да не оставам сам, дори ако с мен е проститутка или куче. Беше наистина тъмно. С мен имаше седем проститутки, имах капки морфин, хапче за сексуална потентност, кокаин, марихуана и "Хенеси". И бях в най-ниската си точка, защото ме осени параноя и мислех, че тези жени се опитват да ме ограбят", разказа Тайсън пред "Las Vegas Weekly".

"Започнах да ги бия. Бях на тъмно място. Все пак имах някаква цел, защото не исках да им давам повече душата си. Това бе дяволът, той спечели. Изгоних ги всичките. Така че, това бе най-ниската ми точка. Просто съм много благодарен, че съм тук, сърцето ми трябваше да се е пръснало", споделя легендарният спортист.

Публикувайки материала, английският таблоид "The Sun" допълва, че бившият треньор на боксьора - Джеф Фенек, е разкрил, че Тайсън го е заключил в клетка с един от домашните си любимци - тигри.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bigbb

    70 8 Отговор
    Браво Тайсъние. Пълноценно си си поживял . М.нгал американски
  • 2 Разум

    57 2 Отговор
    Negrite са напаст навсякъде без изключение. Разновидност на т. нар. "роми".

    Коментиран от #6, #8

  • 3 Нова

    52 4 Отговор
    А бе как не пукат от тези наркотици? И на този наркоман , пребил 7 жени каквито и да са продължават да му дават думата! Егати легендата!
  • 4 Чичак

    28 7 Отговор
    Браво. Смислени статии
  • 5 Диан

    22 2 Отговор
    Големия мъж, къде си признава, че се е бухал с анаболки. Ако дам и на дедката една капка миболерон, както Тайсън признава, че е взимал и дядо ми ще ги бие много.

    Коментиран от #10

  • 6 Елементарно

    30 1 Отговор

    До коментар #2 от "Разум":

    Белия човек им дава възможност да са такива напасти. В белите държави, такива имат повече права от истинските граждани.
  • 7 Тъпи проститутки

    10 4 Отговор
    Да нямат една отверка да му я забият в карпузата че да миряса! Трудова злополука и света става по-красиви!
  • 8 карамфила

    23 0 Отговор

    До коментар #2 от "Разум":

    В щатите си имат божие наказание-негри,ние,в местноста българия,си имаме цигани.Господ така е разпределил нещата че само добро или сам зло на едно място да няма,с изключение на щатите-империя на злото.
  • 9 Ееееее

    4 1 Отговор
    Бразилец. От тях само друсане и бане на гнусни бразилки.
  • 10 Обикновен ХА ХО

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Диан":

    Дай на дедо ти да изпуши една трева и нека напише песните на Боб Марли.Толкова и като бухаш анаболи ще станеш Тайсън или Шварценегер.Талант си трябва яки тренировки и постоянство.А колкото до боя Тайсън може да бие 7 каквито си поиска.

    Коментиран от #14, #15

  • 11 село

    6 1 Отговор
    2009 си му е била година, както всяка друга. Просто тогава е имал пари, и се е говорело за него. От дете си е бил същата стока. Такъв си е и сега.
  • 12 Жорж

    3 2 Отговор
    Браво Майк, че си се надрусал. Супер гот е, само че не е трябвало да пребиваш женичките. Трябва като ш да ги любиш.
  • 13 Коврата

    1 1 Отговор
    Да праим партия викам. Ти ша ги пребииш, аз ши ги целувам
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Абе оу

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Обикновен ХА ХО":

    Ако шварценегер не е бухал анаболи, в което си признава де. Ти знаеш ли, че в натурално състояние никога, ама никога е нямало да постигне желаната физика. За това си има отделни състезания за натурални културисти и профи състезания, като мистър олимпия.

    Коментиран от #17

  • 16 Кински

    4 0 Отговор
    То тука и без да си Тайсан или да си black се друсат и после на червено блъскат известни хора .много бързо забравихте май?
  • 17 Хихих

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Абе оу":

    От много далеко личи колко си неук в тематиката спорт. Генетиката приятелче е това което ти се дава отгоре ! Антропометричнините дадености человеко... Най лесно е да погледнеш човек висок над 2 метра и да се сетиш , че ти с твоите 1,70 не можеш да го победиш в баскетбол волейбол и още куп спортове . А относно КУЛТуризма ( само в русия използват тази дума по света е бодибилдинг). Та относно него - няма таково животно като натурален спортист на никое ниво и във никой спорт. Натурални са само хората които тренират без да се състезават, но и при тях е 50/50 ! Хубаво е да имаш опит и знания в дадена област преди да я коментираш, дървен философе.