Last news in Fakti

12 Юли, 2020 21:05 14 308 5

Майк Тайсън направи шокиращо признание

  • майк тайсън

Боксовата легенда разкри, че много пъти му се е случвало въоръжени негови почитатели да настояват за снимка или автограф

Майк Тайсън направи шокиращо признание - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Майк Тайсън може и да носеше гордо званието „Най-лош мъж на планетата“ преди години, но дори и той се е страхувал за живота си и то - при срещи с напористи фенове.

Боксовата легенда разкри, че много пъти му се е случвало въоръжени негови почитатели да настояват за снимка или автограф, което го вади извън зоната му на комфорт. Тайсън разполага с не по-малко внушителни от самия него телохранители, но дори и те не успявали да спрат напористите фенове.

"Тези хора имат оръжия, искат да се снимат с мен - човек би си казал: ''Не, няма да де снимате се мен така''. Казвам на охраната: ''Нека се снимат''. Но това, което ме притеснява e, че опашката е от 45 човека. Това е пълна лудост. Има доста жадни хора. Мислех си, че с големите си бодигардове ще ги изплаша, но не се получи“, заявява Тайсън, цитиран от ''Sun''.

В момента ''Железния Майк'' се подготвя за завръщане на боксовия ринг на 54 години, като все още не е ясно дали ще се бие в истински мач или ще участва в демонстрационен двубой. Въпреки това, желаещи да се изправят срещу него не липсват.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    19 18 Отговор
    Стероидите не прощават, прилича на 74г, а не 54г. Рано му изгряла звездата и залязва тогава когато мъжете се в апогея на силата си.
  • 2 Красимир Ризов

    40 7 Отговор
    Най-добрия боксьор на всички времена. По негово време бокса беше изкуство.
  • 3 Христо

    36 4 Отговор
    Най великия боксьор. 👍
  • 4 Най големия в тежка категория

    23 1 Отговор
    Дано не се хване на въдицата на алчните мениджъри-промоутъри, да се качи на ринга професионално, защото сърцето му няма да издържи.
  • 5 Кобрю ше му е достоен съперник😂😂😂

    7 6 Отговор
    Таман ше приключи циркажииския си живот завинаги кобрю😂😂😂😂