Last news in Fakti

1 Май, 2020 15:22 2 638 0

Манчини щял да започне Трета Световна война!

  • роберто манчини-
  • манчестър сити-
  • мика ричардс-
  • футбол

Помня какво напрежение настана в съблекалнята след една загуба срещу Евертън, когато Яя отсъстваше

Манчини щял да започне Трета Световна война! - 1
Снимка: БГНЕС


Бившият бранител на Манчестър Сити Мика Ричардс признава, че Роберто Манчини е бил близо до това да започне своеобразна война в съблекалнята на "гражданите", докато е бил мениджър на тима.

Мачнини беше първият наставник, който спечели титла на "Етихад", след като арабските собственици бяха закупили клуба. Ричардс обаче признава, че играчите буквално са искали да се бият с мениджъра си, след като им е казал, че не могат да се оправят без Яя Туре.

"Знаехме колко е важен Яя за нашия отбор, тъй като веднага щом застанеше на терена и тръгнеше с топката беше почти невъзможно да бъде спрян. Беше толкова важен, че без него за месец можеше да загубим много важни точки", започна англичанинът.

"Помня какво напрежение настана в съблекалнята след една загуба срещу Евертън, когато Яя отсъстваше. Манчини ни каза, че не можем да правим нищо без Туре и всички искахме да му скочим на бой. Никога не бях виждал нещо подобно".

"После той разясни, че го е казал, защото е знаел, че ще предизвика реакция в нас. Той ни обясни, че такава реакция иска да вижда при всеки един наш мач. Оттам насетне бях сигурен, че ще спечелим титлата, независимо от предизвикателствата", завърши Ричардс.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА