Last news in Fakti

1 Май, 2020 16:51 1 366 1

Треньорът на Милан сравни Ибрахимович с Федерер

  • златан ибрахимович-
  • роджър федерер-
  • милан-
  • стефано пиоли-
  • футбол

Мисля, че талантът е вродено качество и не ми е трудно да го забележа, но той може да бъде доразвиван и обработван, каза Пиоли

Треньорът на Милан сравни Ибрахимович с Федерер - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Милан Стефано Пиоли сравни звездата на тима Златан Ибрахимович с Роджър Федерер по отношение на желанието на нападателя да развива своя талант.

"Говорих с него, той се справя добре. Мисля, че талантът е вродено качество и не ми е трудно да го забележа, но той може да бъде доразвиван и обработван. Давам Роджър Федерер като пример, тъй като той е роден с този талант, но работи постоянно всеки ден, за да стане може би най-великият тенисист, живял някога. Виждали сме и големи природни таланти, които бяха похабени сигурно защото не бяха готови да направят жертви и да работят усърдно. Тренирах Мирослав Клозе - нападателят, който има най-много голове на световни първенства. Дори Ибра ми казва, че единствената му цел всеки ден е да подобрява представянето си и точно за това става въпрос", заяви Пиоли във видео на живо в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Страничен

    0 0 Отговор
    Нищо общо! Федерер е интелигентен спортист! Ибрата си е жив мънгър!