Last news in Fakti

2 Май, 2020 08:59 3 033 1

Полицията следи треньора на Локомотив Пловдив

  • бруно акрапович-
  • коронавирус-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

Полицаите и здравните инспектори идваха на вратата на апартамента

Полицията следи треньора на Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Tреньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович е проверяван ежедневно от полицаи и инспектори на пловдивската РЗИ, след като в сряда се завърна от Германия. Босненецът с хърватски паспорт е под карантина до 12 май и органите на реда следят дали я спазва стриктно, съобщава "Меридиан Мач".

"За втори път ми е. И в Германия като се прибрах, беше така. Полицаите и здравните инспектори идваха на вратата на апартамента. След това усетих земетресението и сериозно се уплаших. Тръгнах да излизам, но се сетих, че съм под карантина. Странна ситуация", разказва специалистът.

Той и собственикът Христо Крушарски се чуват по телефона и вече обсъждат как да подсилят състава, за да го развият още повече. Вероятно някои от настоящите футболисти ще бъдат освободени, а на тяхно място ще дойдат по-класни свободни агенти, каквито вече са предложени на клуба. Очакват се и попълнения от България. Набелязани са поне трима.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 2 Отговор
    Cлeд тoвa уceтих зeмeтрeceниeтo и ceриoзнo ce уплaших. Тръгнaх дa излизaм, нo ce ceтих, чe cъм пoд кaрaнтинa. Cтрaннa cитуaция", рaзкaзвa cпeциaлиcтът.
    Ами като си под карантина ще чакаш тавана да ти падне на главата ли бе специалисте?