Last news in Fakti

2 Май, 2020 09:34 1 750 1

Локо Пловдив разкарва чужденци

  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • мустафа абдулахи-
  • густаво уирис

Със сигурност "Лаута" ще напуснат нигериецът Мустафа Абдулахи и бразилецът Густаво Уирис

Локо Пловдив разкарва чужденци - 1

Локомотив Пловдив ще се раздели с поне трима от чуждестранните си футболисти. Решението е на база икономическата криза и последствията от нея. Със сигурност "Лаута" ще напуснат нигериецът Мустафа Абдулахи и бразилецът Густаво Уирис, съобщава Тема спорт.

Договорът на първия е до лятото и няма да бъде подновен, а контрактът на Уирис е до 2021 г., но и той няма да остане. Двамата заемат място за играчи извън ЕС и от доста време ръководството на клуба се опитваше да ги продаде или преотстъпи.

Почти сигурно ще има раздяла и с трети чужденец, но за него на "Лаута" ще преценяват допълнително. С изтичащи договори през лятото са Парвизджон Умарбаев, Милош Петрович и Йосип Томашевич, но треньорът Бруно Акрапович държи и тримата да останат в отбора.

Наставникът на "черно-белите" е набелязал трима млади български играчи за лятната селекция.

Днес в Пловдив се очаква да се завърне защитникът Давид Малембана, който се бе прибрал в Берлин. На този етап проблемно е връщането у нас на Милош Петрович и на треньора на вратарите Здравко Букарица, тъй като на границата ни със Сърбия има по-строг пропусквателен режим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спорт

    2 0 Отговор
    Според мен сега е момента да се закрие напълно БФС и тая пародия на първенство и да се започне на чисто и отначало и с много труд и добра организация дай Боже след 5 години може да създадем нещо, което работи