Last news in Fakti

2 Май, 2020 10:07 1 700 2

Гарет Бейл нападна феновете на Реал: Те се самонараняват без да осъзнават

  • реал мадрид-
  • гарет бейл-
  • фенове-
  • футбол

Не очакваш твоите собствени фенове да те освиркват

Гарет Бейл нападна феновете на Реал: Те се самонараняват без да осъзнават - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Реал Мадрид Гарет Бейл, обсъди обтегнатите си отношения с феновете на отбора. Привържениците на "белите" неведнъж са го освирквали и са показвали неприязънта си към уелсеца.

"Това е от нещата, които не очакваш, щом дойдеш тук", заяви Бейл пред подкаста Hat-Trick.

"Не очакваш твоите собствени фенове да те освиркват. Щях да го разбера, ако отборът не играеше добре или губиш с много на почивката, но това е толкова грешно. Защото ако се представяш зле, искаш феновете да те подкрепят, да са зад теб. А те започват да освиркват и увереността ти пада още повече и става дори по-трудно."

"Така започваш да играеш още по-зле, което пък ги вбесява още повече. Те се самонараняват без да осъзнават. Няма никакъв смисъл от това. До ден днешен не го разбирам", призна уелсецът.

След победата над Унгария и класирането си за Европейското първенство Бейл и съотборниците му се появиха с флаг, на който пише "Уелс. Голф. Мадрид. В този ред", което бе явна обида за испанския клуб. Това не се хареса на феновете и отношенията им станаха още по-сложни.

"Видях флага няколко седмици по-късно. Момчетата обещаха да го покажат, ако се класираме. Казах им да правят каквото искат, но заявих, че няма да го взема аз. Те го донесоха и всички празнувахме като отбор. Няма да стоя отстрани без да се радвам на успеха си, беше просто шега. Хората могат да го разбират, както си искат", отсече футболистът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби

    1 0 Отговор
    Абсолютно на 100% е прав... Не мога да ги разбера тъпите испански фенове на Мадрид и тяхната логика... Англия трябва да им е за пример... Там феновете подкрепят отбора си независимо какъв е резултатът или формата на отбора
  • 2 George

    1 0 Отговор
    Само Фенчетата на Реал правят това.Например в Барса не не е така