Last news in Fakti

2 Май, 2020 17:29 1 227 0

Торпедо премаза ФК Минск

  • торпедо жодино-
  • фк минск-
  • футбол

Тимът от града на автомобилния завод "БелАЗ" вкара пет попадения и временно се изкачи на върха

Торпедо премаза ФК Минск - 1

Отборът на Торпедо Жодино премаза с 5:2 домакина ФК Минск в среща от седмия кръг на Висшата лига в Беларус.

Тимът от града на автомобилния завод "БелАЗ" вкара пет попадения и временно се изкачи на върха. Любопитното е, че до момента Торпедо беше отбелязал едва четири гола за шестте кръга от шампионата. Новият водач е с преднина от точка пред Слуцк и две пред Ислоч.

Момчетата от Жодино се развихриха преди почивката. Кирил Премудров вкара в осмата минута, а Валери Горбачик се разписа на два пъти в 31-вата и 37-ата минути. Владимир Кхваншински намали в 40-ата, а в 45-ата Горбачик оформи хеттрик за 1:4. Второто полувреме беше доста по-постно и двата тима си размениха по един гол в последните пет минути. В 85-ата Велосо вкара за 1:5, а в 89-ата Ролович оформи крайния резултат.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА