2 Май, 2020 19:00 1 620 0

Левски подсигурен за поне две години

  • волейбол-
  • владо николов-
  • левски

Николов работи усилено по селекцията на "сините" за новия сезон, като до момента сигурно ново попълнение е Владислав Иванов

Левски подсигурен за поне две години - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на българския волейбол Владимир Николов разкри в специално интервю за Канал 3, че кризата заради коронавируса се е отразила тежко на неговото семейство. Въпреки това, президентът на Левски е убеден, че скоро тежкият момент ще отмине.

Николов работи усилено по селекцията на "сините" за новия сезон, като до момента сигурно ново попълнение е Владислав Иванов.

"Ще имаме опитни играчи, но всички резерви ще бъдат юноши на клуба. По-сериозно по селекцията ще работим, когато Хебър и Нефтохимик окомплектоват своите състави. Левски ще го има, това е сигурно. Бъдещето на клуба е подсигурено за следващите поне две години", каза Николов в предаването "Спорт в обектива".

Легендарният диагонал разкри, че се надява от следващия сезон Левски да заиграе в своята чисто нова модерна зала, която по неговите думи е без аналог в България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА