3 Май, 2020 10:29 986 0

От ФИФА са поискали прокуратурата да продължи разследването срещу Сеп Блатер

  • сеп блатер-
  • фифа-
  • футбол-
  • разследване-
  • прокуратура

В началото на април швейцарската прокуратура приключи едно от двете разследвания срещу бившия президент на ФИФА

От ФИФА са поискали прокуратурата да продължи разследването срещу Сеп Блатер - 1
Снимка: БГНЕС

От ФИФА са поискали швейцарската прокуратура да продължи разследването срещу бившия президент на световната футболна централа Сеп Блатер.

"Пуснахме официално искане пред прокурора на Швейцария, молейки се за продължаване на разследването срещу Сеп Блатер", обявиха от ФИФА.

От световната футболна централа обмислят всички законови възможности, за да гарантират, че всички заинтересовани лица ще бъдат удовлетворени. В началото на април швейцарската прокуратура приключи едно от двете разследвания срещу бившия президент на ФИФА.

"ФИФА ще продължи да сътрудничи на всички органи на наказателното преследване на държавите, включително тези на Швейцария, с надеждата, че всички, които биха могли да навредят на футбола ще могат да отговарят за своите действия", се подчертава в съобщението на световната централа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА