Last news in Fakti

3 Май, 2020 15:56 1 734 1

Гари Невил: Във Висшата лига няма да поемат риск, защото са уплашени до смърт

  • манчестър юнайтед-
  • гари невил-
  • футбол-
  • висша лига-
  • коронавирус

Повечето играчи нямат желание да играят футбол, тъй като се страхуват от заразяване с вируса

Гари Невил: Във Висшата лига няма да поемат риск, защото са уплашени до смърт - 1
Снимка: БГНЕС

В Англия са уплашени до смърт от възобновяване на мачовете във Висшата лига, убеден е бившият защитник на Манчестър Юнайтед и настоящ телевизионен коментатор Гари Невил. Професионалният футбол бе спрян в средата на март заради пандемията от коронавирус, а плановете са отборите да подновят тренировки в края на този месец и сезонът да се поднови през юни, ако властите разрешат.

Гари Невил обаче счита, че повечето играчи нямат желание да играят футбол, тъй като се страхуват от заразяване с вируса, а ръководството на лигата не смее да поеме отговорност, ако случаите на заразени се увеличат.

"Висшата лига изживява истински кошмар от коронавируса. Уж поставят здравето на първо място, а в същото време постоянно повтарят "Трябва да рестартираме мачовете". Щях да ги уважавам повече, ако кажат "Има риск за здравето, но ще поемем този риск". Но няма да го направят, защото са уплашени до смърт", написа Гари Невил в "Туитър".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами защото знаят

    0 0 Отговор
    че всичко тръгна от един мач в Италия.