Last news in Fakti

3 Май, 2020 16:55 1 268 0

Шампионите разпиляха последния в Беларус

  • беларус-
  • динамо брест-
  • белшина-
  • футбол

Динамо (Брест) прекъсна серия от три поредни загуби

Шампионите разпиляха последния в Беларус - 1

Шампионът на Беларус Динамо (Брест) победи с 3:0 отбора на Белшина, който се намира на последно място във временното класиране на Висшата лига, в двубой от седмия кръг на местното първенство. Още в 12-ата минута Владислав Ясюкевич си отбеляза авотогол, с който подсказа как ще се развие срещата. В 54-тата Михаил Гордейчук удвои, а девет минути по-късно Денис Лаптев оформи крайния резултат, след като се възползва от грешка на Харитонович.

Така шампионите прекъснаха серия от три поредни загуби - две в първенството и една за Купата на Беларус. "Синьо-белите" вече са на седмо място с актив от 10 точки - шест по-малко от лидера Слуцк. Белшина остава на дъното с едва две точки след седем изиграни мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА