Last news in Fakti

3 Май, 2020 17:31 1 860 1

Фиго: Манчини ме унижаваше в Интер

  • луиш фиго-
  • интер-
  • роберто манчини-
  • футбол

Въпреки това, да загряваш 85 минути и след това да поиграеш три минути - това не е нормално

Фиго: Манчини ме унижаваше в Интер - 1

Португалската легенда Луиш Фиго разкри изненадващо, че в Интер е бил унижаван от тогавашния наставник на отбора Роберто Манчини.

"Когато играеш, всичко е страхотно, когато не играеш, всичко около теб е ужасно. Първоначално в Интер всичко беше наред, но после с Манчини стана лошо. Разбирахме се зле на човешко ниво. Той е един от тези, които ме унижиха в моята кариера. Страдах в Интер. Не бях на 20 години, но на 34-35-годишна възраст имаше ситуации, през които нямаше нужда да преминавам", споделя Фиго на живо в Instagram.

"Това не беше въпрос дали да играя, или не, но когато си на 34, знаеш какво можеш да предложиш на отбора. Въпреки това, да загряваш 85 минути и след това да поиграеш три минути - това не е нормално. Тук е нужно малко уважение и любезност", откровен е европейският вицешампион от 2004 година.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост като гост

    1 0 Отговор
    Продажниците накрая си го получават
    От Барса в Реал, а иска да го уважават.