Last news in Fakti

4 Май, 2020 08:59 2 963 0

Джон Тери: Вцепених се, когато назначиха Моуриньо за треньор

  • джон тери-
  • футбол-
  • челси-
  • жозе моуриньо

Всички знаехме, че ни чакат тежки дни, но първата му тренировка буквално ни разби

Джон Тери: Вцепених се, когато назначиха Моуриньо за треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният бранител на Челси Джон Тери сподели, че новината за назначението на Жозе Моуриньо начело на "сините" през 2004-та година е предизвикала притеснение в душата му.

Португалецът в онзи период тъкмо беше спечелил първия трофей от Шампионската лига начело на Порто и още в първата си пресконференция на английска земя се провъзгласи за "Специалния". Репутацията на Моуриньо по отношение на тренировъчния режим е насадила определена доза страх у новите му играчи.

"Назначението предизвика нерви и лек страх. Всички бяхме гледали интервюто, където се провъзгласява за "Специалния". Току-що беше спечелил Шампионската лига с Порто", започна бившият английски национал.

"Всички знаехме, че ни чакат тежки дни, но първата му тренировка буквално ни разби. Всички очаквахме да бъдем впечатлени и той определено не разочарова. Беше особено впечатляващ на лично ниво и на тренировъчната база разбрахме, че е специален наистина", завърши Тери.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА