Last news in Fakti

4 Май, 2020 09:35 3 004 2

Роналдо блокиран на остров..

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ювентус-
  • мадейра

Отказали три пъти на неговия частен самолет да излети

Роналдо блокиран на остров.. - 1

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо е блокиран на остров Мадейра, след като неговият частен самолет остава заземен в испанската столица Мадрид.

Ювентус привика всички чужденци да се приберат в Торино, тъй като италианското правителство даде зелена светлина за възобновяване на тренировките. Те обаче трябва да бъдат поставени под двуседмична карантина, преди да се завърнат към индивидуалните занимания на клубните бази.

Роналдо вероятно ще изчака още малко, тъй като неговият частен самолет все още е в Мадрид и той няма възможност да лети до Торино. Това е заради ограниченията за полети, наложени от испанското правителство в резултат на пандемията от коронавирус. На самолета е отказано три пъти да излети, а Роналдо е отседнал във Фуншал.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.