5 Май, 2020 15:52 3 563 16

Даниел Боримиров: Най-после видяхме човека с фойерверките в Левски колко може

  • даниел боримиров-
  • футбол-
  • левски-
  • павел колев

Този човек не трябва да го коментираме, а трябва да го съдим по делата

Даниел Боримиров: Най-после видяхме човека с фойерверките в Левски колко може - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Левски Даниел Боримиров не приема одобрително масовото подаване на оставки на „Герена“, за което се разбра вчера.

Изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев обяви публично, че той, както и Ивайло Петков, както и целият треньорски щаб начело с Петър Хубчев ще си подадат оставките след края на извънредното положение.

„Най-после видяхме човека с фойерверките колко може. Този човек не трябва да го коментираме, а трябва да го съдим по делата“, обяви по адрес на Павел Колев един от най-добрите халфове в историята на Левски пред Novapress.bg.

„Нека този човек да излезе и да каже точка по точка какво е свършил за една година, защото се тръби много, че се върши много работа, а и по школата. Нека да излезе и да каже, за да можем да оценим труда му. Най-лесно е да избягаш от отговорност! В случая той е първият, който иска да напусне кораба“.

„Не мисля, че сега точно е правилният момент треньорското ръководство да си подаде оставка. Още повече, че синята общност показа, че стои плътно зад тях. Нека да свърши първенството и тогава да го направят, щом са взели това решение“.

„Аз също съм работил в продължение на месеци без пари, и школата е била така. Когато обаче човек обича Левски, той винаги трябва да прави компромиси“.

„Мисля, че след пандемията доста клубове в България, в това число и Левски, ще си преосмислят бюджетите, защото както виждаме има съкращения, намаляване на приходите. Ще трябва да се съобразяваме с нови правила и да се стараем най-вече да работим с школата и да станем един производител на собствени кадри“.

„Сега отново се залага на чужденци. Може би кризата дойде и навреме, за да обърнем внимание на българското. За мен няма по-хубаво нещо, както беше и преди 30 години, да произвеждаме собствени кадри. Като върнете годините назад ще видите кога Левски е бил силен. Тогава когато 2/3 от отбора са били български футболисти“.

„Има потенциал в школата на Левски. Въпросът е, че трябва да се инвестира в обучението на треньорите, които са в школата. Това са едни от най-важните треньори в даден клуб, защото когато те са на европейско ниво, тогава преходът от юношеския към мъжкия футбол ще бъде по-бърз. Няма да е толкова болезнен и толкова труден, така че аз се надявам Левски да тръгне по нов път, с новите собственици, които ще дойдат евентуално. Или дали ще бъдат няколко или един, това времето ще покаже. Важното е обаче да се обърне вниманието на школата, защото това е идентичността на един клуб“.

„В отбора също така би било добре да има повече левскари и не само сред футболистите, а и сред ръководителите, за да могат те да предадат този левскарски дух на всички останали“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чочо

    15 1 Отговор
    Боре приличен футболист беше но не ставаш за шеф!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ники

    8 1 Отговор
    г-н Боримиров вие сте работили без пари щото си имате пари , докато тези хора нямат а плащат кредити и тн и са имали уговорки с човек дето вече го няма ... да такова ни е нивото

    Коментиран от #16

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 анонимен

    11 3 Отговор
    Дани Боримиров когато пристигнал за пръв път в София съотборниците му са го базикали да прескача трамвайните релси че по тях минавало ток!!!!😀😄😄😄😄А по принцип си е влахче от с.Покрайна и все още му е трудно да говори чисто български! Леко замята на .....озми канал! 😄😄😄😄😄
  • 8 анонимен

    7 3 Отговор
    Сестра му на Дани гледала телевизия и като го видяла че дава интервю възкликнала "Мамо татко елате бързо!Батко говори на български "!!!😀😀😄😄

    Коментиран от #10

  • 9 Бай салам

    7 1 Отговор
    Борко, ясно е, че напомняш за себе си, но няма да те огрее. Свърши лапането в Левски. Ще станете един общински отбор като Берое и ще заминат милионите , които дължите, защото идват избори.
  • 10 ГОНЗО

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "анонимен":

    Ти въобще знаеш ли коя е сестра му,и за кой е омъжена ????.

    Коментиран от #12

  • 11 ВИ 57

    4 1 Отговор
    Не. Борето е женен за сестрата на онзи.
  • 12 Ники

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "ГОНЗО":

    Дам обърка ги .. той е женен за Афродита .. която е сестра на новия комшия на Божков ..

    Коментиран от #14

  • 13 Мимч

    6 0 Отговор
    Прави впечатление,че всеки изгонен от Левски говори преди да го вземат ,все за треньори,юноши,школи и като почне работа го забравя, ами нали и той беше там,защо не управи работата,а сега говори от вън.Но това е масова практика,не само той ,но и много други,няма да ги изброявам..
  • 14 ВИ 57

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ники":

    Не. Божков е нов комшия на брата на жената на Боримиров.
  • 15 Пролапс на ректуума

    1 0 Отговор
    Целият БГ футбол - ЗАКРИВАЙ!!
  • 16 сатър шеф

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ники":

    Ники,Господин Боримиров работеше за без пари,защото вадеше пари от залози.Мариян Огнянов гол в шампионска лига,нетрябваше братко залога беше без гол за Левски.Това го направи твърда резерва.