Last news in Fakti

5 Май, 2020 16:10 1 471 6

Тръст "Синя България" подновява каузата "Един за всички, всички за Левски"

  • фенове-
  • левски-
  • футбол-
  • тръст синя българия

Съдбата е изправяла нашия любим клуб пред многобрйни предизвикателства през 106 годишната му история, казват в феновете

Тръст "Синя България" подновява каузата "Един за всички, всички за Левски" - 1

Тръст "Синя България" публикува важно съобщение, касаещо бъдещето на клуба. Феновете на Левски съобщиха, че подновяват каузата "Един за всички, всички за Левски".

"Левскари, благодарим на всички вас за това, което постигнахме до сега!

Съдбата е изправяла нашия любим клуб пред многобрйни предизвикателства през 106 годишната му история. Направи го отново в началото на 2020г. Както всеки предишен път, така и сега ние застанахме плътно зад любовта на живота си и се превърнахме в основния спонсор на клуба. Въпреки извънредното положение, въпреки пандемията, въпреки прекратеното първенство и въпреки опитите да бъдем поставени между чука и наковалнята в спор между държавата и един частен бизнес.

В рамките на 75 дни, синята общност спонсорира клуба с 1,75 милиона лева:
- 500,000 дарения за погасяване на вноските към НАП
- 850,000 под формата на абонаментни карти и билети, включително и за несъстоял се мач
- 400,000 под формата на клубни артикули и посещения на клубната експозиция

Освен материалната помощ, станахме свидетели на безпрецедентно обединение в общността, множество инициативи и огромна посещаемост на мачовете, въпреки неубедителните резултати на терена. През тези 75 дни, ние нито веднъж не потърсихме чужда помощ или милостиня. Разчитахме единствено на себе си.

Сега клубът има спешна нужда от свежи средства и поради тази причина ние иницирахме комуникация с Правителството, чрез която искаме отпускане на безлихвен кредит. Кредит, с който клубът да получи възможност да реализира приходи по време на трансферния прозорец и който да бъде разходван при абсолютна прозрачност и отчетност.

Обърнахме се и към собственика на мажоритарния пакет акции, осъзнавайки, че в текущата ситуация единствено промяна в собствеността би отворила вратите за нови спонсори, рекламодатели и инвеститори и очакваме да научим неговите бъдещи планове, свързани с клуба.

Днес правим и един символичен „рестарт“ на кампанията Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски. Целта е ясна – да спечелим времето, необходимо за стабилизиране и преструктуриране на бюджета на клуба, а начините за участие в кампанията – до болка познати:
- SMS с текст DMS Levski на 17 777
- На всяка каса на EasyPay в България
- Чрез PayPal от всяка точка на света
- С директен банков превод по сметките на клуба

В заключение ще кажем, че ние държим и настояваме собствеността върху ПФК „Левски“ АД да бъде придобивана по демократичен и прозрачен начин с видими и разпознаваеми собственици.

Сега, повече от всякога, трябва да докажем силата на един от най-красивите рефрени в нашите песни:
"И завинаги с теб, и навсякъде с теб,
Никога не ще останеш сам!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ники

    2 2 Отговор
    Бойко ще оправи работата пак ... ако не беше той да са фалирали 3 пъти вече .. Това ви го гарантирам на 1000% Хора от кухнята ми казаха , че го мъдрят как да стане сега .. и с ЦСКА беше така .. с Гришата уговорка и веднага даване на базите ...
  • 3 От кого?

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фалит":

    От кого "просим"?
  • 4 Аноним

    1 0 Отговор
    Освен говедата всички клубове са фалит само да ви кажа
  • 5 антрашпиц

    0 0 Отговор
    На мен пък ми е много смешно,че има толкоз много глупендери дето дават пари сакателов и смотаняков да играят(независимо за кой отбор става въпрос).И не ми ривете,че народа нямал пари!!!
  • 6 Boksa

    0 0 Отговор
    Да ги закриват пари на празно защо да се дават те и без туй нищо не печелят