21 Май, 2020 09:18 1 409 0

ЦСКА предлага нов договор на младежкия национал

  • ангел лясков-
  • цска-
  • футбол-
  • ботев враца

Ангел Лясков е предостъпен на Ботев Враца, а настоящия му контракт с тима от Борисовата градина изтича това лято

ЦСКА предлага нов договор на младежкия национал - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще предложи нов договор на младежкия национал Ангел Лясков, твърди dsport.bg. В момента левият краен бранител е предостъпен на Ботев Враца, а настоящия му контракт с тима от Борисовата градина изтича това лято. След приключването на сегашния шампионат Лясков, ще получи ново предложение и от следващия сезон отново, ще облече "червената" фланелка.

В известен период младият защитник играеше като титуляр в ЦСКА, но след контузия на окото, получена точно в мач срещу Ботев Враца, Лясков загуби титулярното си място и бе даден под наем на врачани през лятото на миналата година. След пандемията от COVID-19 "червените" ще сменят изцяло трансферната си политика и ще заложат на повече български играчи, като в това число влиза и подновяване на договора на крайния бранител.

По всяка вероятност "армейците", ще си приберат и Тонислав Йорданов от Етър, който преди прекъсването на шампионата отбеляза няколко важни гола с "виолетовия" екип.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА