Last news in Fakti

21 Май, 2020 08:04 1 557 0

Лудогорец набеляза талант на Дунав

  • дунав русе-
  • лудогорец-
  • футбол

В същото време стана ясно, че русенци може да изиграят контрола с Лудогорец на базата "Гнездо на орли"

Лудогорец набеляза талант на Дунав - 1

Лудогорец е набелязал талант на Дунав. Това е 16-годишният нападател Борис Димитров. Той е част от тима на "драконите" до 17 години, който участва в Елитната юношеска група. Димитров обаче често попадаше в групите на мъжете.

Той дори дебютира за първия тим тази пролет, като записа 2 мача преди прекъсването на шампионата. Силните му изяви при юношите и потенциалът, който има, са впечатлили скаутите на разградчани. Почти сигурно през лятото нападателят ще премине при "орлите", пише вестник "Утро". Очаква се от новия сезон той да подсили дубъла на шампионите във Втора лига.

В същото време стана ясно, че русенци може да изиграят контрола с Лудогорец на базата "Гнездо на орли". С проверката двата тима ще подгреят преди рестарта на шампионата. Интересното е, че съперниците играха в последния кръг преди спирането на първенството. "Зелените" спечелиха с 5:1 в Разград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА