21 Май, 2020 13:37 1 241 0

Солскяр се похвали: Няма гнили ябълки в Манчестър Юнайтед

  • оле гунар солскяр-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Само в трудни моменти можете да видите кого искате да имате в отбора и кой има характера

Солскяр се похвали: Няма гнили ябълки в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед няма нито една гнила ябълка, похвали се треньорът на "червените дяволи Оле Гунар Солскяр в интервю за United We Stand.

"Винаги ще има футболисти, които искат да играят повече. Но ако целта на отбора е да бъде успешен, тогава играчите трябва да са готови да излязат на терена по всяко време. Усещам, че сега в тима няма нито една гнила ябълка.

Преди година футболистите бяха уморени физически и психически, имахме и много контузии. Играчите бяха с негативно мислене, докато сега всички са настроени положително. Когато печелите, всичко е лесно.

Само в трудни моменти можете да видите кого искате да имате в отбора и кой има характера, от който се нуждаете за това. Ние сме екип. Предпочитам да имам дупка в отбора, отколкото задник", каза още Солскяр.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА