21 Май, 2020 14:43 3 429 6

Бивш английски национал: Бербатов не говореше със съотборниците си

  • димитър бербатов-
  • футбол-
  • тотнъм-
  • фулъм-
  • дарън бент

Може да сме двама, да си говорим и да има пет места на масата, но той ще отиде да седна на най-отдалечената маса

Бивш английски национал: Бербатов не говореше със съотборниците си - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият съотборник на Димитър Бербатов в Тотнъм и Фулъм Дарън Бент разкри, че българинът не си е говорил със съотборниците си в лондонските клубове. Нещата обаче били различни, когато рекордьорът по голове за националния ни отбор преминал в Манчестър Юнайтед.

"Той никога не говореше с мен. Може да сме в ресторанта на клуба и той да е напълно празен. Аз седя на една маса, а той ще отиде да седне на друга. Няма човек, при когото да отиде и да проведе разговор. Не знам дали беше притеснение или нещо друго, но проблемът не беше в мен", разказа Бент.

"Може да сме двама, да си говорим и да има пет места на масата, но той ще отиде да седна на най-отдалечената маса. Свикнах, защото играх с него в първо в Тотнъм, а така беше и докато бяхме във Фулъм. Казах на другите: "Да, това е просто Берба".

Когато попитах някои от играчите на Манчестър Юнайтед, които играха с него, дали се е държал по същия начин, те ми казаха: "Не". Те просто не са му позволили да се измъква, накарали са го. С нас обаче, когато очевидно беше най-добрият играч, той беше: "Не, благодаря", допълни бившият английски национал.

На терена обаче нещата стояха различно, казва Бент. "Във Фулъм му беше доста трудно и накрая напусна, но в Тотнъм беше абсолютно невероятен, докосването му, всичко.

Така че той беше така в съблекалнята и ресторанта и не говореше с никой, но за да бъдем честни, трябва да кажем, че на терена беше отборен играч. Може да не тичаше колкото някои други, но знаеш, че винаги ще даде точния пас. Винаги имаше тази класа, която може да ти спечели мача, така че му се разминаваше за другите неща.

Когато беше във Фулъм и нещата не му се получаваха, тогава като добавим поведението в ресторанта, ставаше трудна среда. Беше изнервящо, но във Фулъм никой не му викаше, защото беше най-добрият играч. Беше толкова по-добър от другите, че хората не мислеха, че е тяхно право да кажат нещо дори когато взимаше грешни решения и правеше грешки, което се случваше", разказа още Дарън Бент.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Накрая англичаните научиха ли езика

    6 3 Отговор
    на селтика,от налагащите се контакти?
  • 2 Будалата

    17 4 Отговор
    Как да говори като не знаят македонски?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Коста

    6 8 Отговор
    предпочита да контактува с интелигентни хора
  • 5 курейски дик татор

    8 0 Отговор
    много българи/ки поради незнаенето на езици и поведенчески аномалии изглеждат отстрани като някакви много сложни личности които са над всичко ,цирка е пълен
  • 6 Пинокио

    3 2 Отговор
    Той че беше добьр в мьрзела в гледането на футбола от разстояние
    За мен беше и си остана алчен за пари за слава С малко труд стана милионер Успя да измами много треньори че струва нещо Като човек лично не го познавам Но другите говорят за него Другото е вятьр и мьгла Обича да е в центара на внимание Да му се кланят всички Мрази да го критикуват Че нищо не направи за Б-я Това е портрета за мен Далеч от великите играче на ЦСКА