Last news in Fakti

22 Май, 2020 07:17 4 200 54

Тити Папазов: Божков може и да се спаси от съда, но не и от левскарския съд

  • тити папазов-
  • левски-
  • футбол-
  • васил божков

Затова аз го призовавам да постъпи морално и да спре с гротеската с главна актриса Сашо Диков

Тити Папазов: Божков може и да се спаси от съда, но не и от левскарския съд - 1
Снимка: БГНЕС


В опита си да не падне по гръб Васил Божков прави глупост след глупост. Това мнение пред "Меридиан Мач" изрази треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов. Тити коментира и думите на председателя на Тръст "Синя България" Даниел Стрезов, като сравни дарението от 500 000 лева, направено от Делян Пеевски към футболния клуб, с помощта на Байерн (Мюнхен) към един от най-големите си съперници Борусия (Дортмунд).

"Виждате, че в исторически план два от най-големите съперници на терена си оказват помощ, за да може единият да продължи да съществува. Делян Пеевски не е конкурент, враг или съперник на Левски. Той помага, за да може този клуб да продължи да съществува. Защото футболистите не са взимали заплати от януари, дължат се пари на НАП и има още куп разходи", каза Тити.

Папазов засегна и анкетата, която Васил Божков публикува в профила си във Фейсбук.

"Тотална глупост! Какво ще стане, ако група "червени" фенове предложат Дучето за нов собственик на Левски? Няма смисъл от такива анкети", отсече Папазов.

По-късно пред телевизия "Европа" Тити, който вчера празнува имен ден, стигна още по-далеч.

"Божков може и да се спаси от съда, но не и от левскарския съд, там няма да има прошка не само за него, но и за децата и за внуците му. Той няма право да се гаври със 106-годишна светиня. Не мисля, че главният прокурор ще се трогне от цирковете му. Затова аз го призовавам да постъпи морално и да спре с гротеската с главна актриса Сашо Диков. Защото институцията Левски не може да бъде употребена и от Папата", допълни Папазов.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    99 5 Отговор
    Болѝ го малкия пръст на левия крак за левскарския съд
  • 2 Lankor

    133 6 Отговор
    Тити, като ти чета глупостите, които ръсиш и гледам мишоците, които изпълзяха, Васил Божков започна да ми става симпатичен!ПФК Левски е акционерно дружество със собственик Васил Божков, като имате пари да издържате клуба обадете му се и му предложете да му откупите акциите, да ви ги подари, защо бе Тити?Все пак е вложил 25 милиона, за разлика от теб, който и една акция не си си купил!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Не Божков ти е виновен

    97 13 Отговор
    А Бойко Борисов. Утре ще се окаже очевидното - Божков не дължи нищо на държавата, защото е плащал това, което тя му е определила, но явно алчността на ГЕРБ е надскочила поносимостта. А теб просто те отсвириха и сега нараненото ти честолюбие те кара да ръсиш обиди. А че се видя разликата в манталитетите между левскарчетата и привържениците на ЦСКА е много показателно - кой злорадстваше, когато " противниковият отбор" беше в тежка ситуация и кой помага дори на " врага " си?

    Коментиран от #28, #37

  • 5 Потрес

    91 4 Отговор
    Този от ден на ден ми става още по-противен! Как само не се разплака.... многоооо го е яд за анкцоите. Ще му подарява някой милиони левове... защо, от къдЯ на къдЯ бе кон!
  • 6 Я надуй

    66 5 Отговор
    гайдата за "по - достоверно" !
  • 7 ЛЕВСКИ 1914

    80 10 Отговор
    Тити а Божков когато молеше за помощ вие защо не му помогнахте ? Просто трябваше да го подкрепим да свалим Бокича и сега нямаше да се молим на този или онзи и да чакаме дарения.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 малкия мук е в ролята

    31 3 Отговор
    на,уродливия Терсит , втора песен на ``Илиада``на Омир...
  • 12 Васил Левски

    78 4 Отговор
    Левски беше употребен от държавата и от Хиндлиян, който се продаде за жълти стотинки на мафията..Вън арменеца от Левски..
  • 13 Гост

    75 1 Отговор
    А ти на КОЙ главна актриса си..........................Не си дал един лев лични пари за нещо през живота си освен за комар
  • 14 МВР

    51 1 Отговор
    Тити пести си сълзите брато моля те.
  • 15 Гост

    72 3 Отговор
    Млъкни бе, ревльо! Дреме му на Божков на... Черепа за твоята измислена фалирала "институция"! Що не се озъбиш така на еднокнижния собственик бе, шубелия ревлив? Вече "оправи" баскетбола и се зае да реве за футбола...
  • 16 Никой

    60 4 Отговор
    Не е длъжен Тити да подарява акциите. ГОСПОДИН БОЖКОВ е вложил милиони в отбора. Кой ще му ги възстанови тези пари?. Подаръци днешно време Тити Папазов никой не прави.
  • 17 Палячо

    38 3 Отговор
    Тоя има ли акъл в тая кухарка левскарски съд я ходи се наднегвай
  • 18 Кол

    41 5 Отговор
    Щом и един стрийптизьор Тити, определя бъдещето на Левски, пиши го загубен. Това да не е като бабите да му пъхат пари в прашките на представленията.
  • 19 пената от мировяне

    53 2 Отговор
    ЛеФФскарски съд ??? От алкохолизирани и дрогирани лумпени ,които оставят голи в автобуса малки момчета,защото на тренировъчните им облекла пише ЦСКА?Които в началото на демокрацията със самоделна бомба убиха човек ,седнал да пие кафе с заведение??? Които превръщат противниковият стадион в руина ? Това ли ти е ,,леФФскарския съд,, ,бе рекетьор ??? Една стотинка не си дал за този отбор ,а плюеш по човек дал за една година 25 000 000 ? Безсрамник...
  • 20 д р

    43 1 Отговор
    Боже, Боже! Колко мъка има този палячо Тити. Пак не си е пил хапчетата.
  • 21 Жоже

    35 1 Отговор
    Футбол от продажни управници и футболисти връзкари не се прави.Левскарския съд нема и четвърт от капацитета на стадиона.Само Слави днес може да напълни стадион.Останалите сте мишки,мутри и празноглавци
  • 22 ЖОРО

    41 1 Отговор
    НЕ МУ ДАДЕ ЧЕРЕПА АКЦИИТЕ НА ТИТИ И ТОЙ КАТО ЦЕКИТАТА ВЗЕ ДА ПЛЮВА....МАРШ ОТ ЛЕВСКИ....МИРИШЕ ОКОЛО ТЕБ..ОКРАДЕ БАСКЕТА ...
  • 23 Хайде стига

    35 0 Отговор
    изпълнения ! Нищо мъжко и конструктивно , евтини грозни епитети като при обидена женка ! Свикнал да проси слъзливо и да взема от дето може , даже от Георги Илиев ! За него пък що рев рева , като го гръмнаха създателите му.......
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ЦСКА

    45 0 Отговор
    Докато има ткива ПАЛЯЦИ, като този, никога няма да се оправи нито държава, нито спорт! Тръгнал на Божков акъл да дава, Сашо Диков да нарича -“актриса”.... Абе еееееей, смотльооо.... 25 млн. е дал човека, ти ли РЕВЛЬО, ще го съветваш? Нали беше от ЦСКА? Ееееее радвам се, че вече не си!
  • 26 Новичок

    21 2 Отговор
    Пфу да ти писне от тия.... цял ден само за тях пишете,пуснеш си тв. и пак те.По-радиото пак те пфу закривай и те така.
  • 27 Мим

    1 46 Отговор
    Тити е напълно прав тук.Левскарската общност никога няма да прости на Божков гаврата с Левски поколения на ред..
  • 28 ГОСТ

    12 18 Отговор

    До коментар #4 от "Не Божков ти е виновен":

    Говорите точно като привърженик с червени очила... Винаги има запалянковци, които ще злорадстват - 99,9 процента от червените го правят в момента, дори повече от сините, някои оправдавайки се с реваншизъм, но други - просто защото така искат и разбират ситуацията... Тогава ЦСКА НЕ търсеше помощ, а директно се начерта план, с който, дори инвестирайки за емблемата и недвижимите имоти на търга, пак да спестят 2/3 от задълженията, които да се инвестират в клуба, а кредиторите да "духаха супата"... Така че планът на Ганчев си беше начертал "смъртта" на ЦСКА и създаването на хибрид... Злорадстването е резултат от лицемерния план на Ганчев... Сините искат да си плащат всички дългове - събират пари и не мислят за лесния лицемерен път на хибрида...

    Коментиран от #32, #36

  • 29 АБРИВИАТУРА

    24 2 Отговор
    Те „лефски” нали си имат собствено радио ,,радио лефски” (дарик радио) да ходят там разните тити,халваджияни и др. Радиото да им стане спонсор и готово.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Тити

    7 20 Отговор
    Имате толкова запалянковци. Съберете пари и качете на самолета 50 човека за Дубай да посетят дрОгаря Божков. "Учтиво" да го помолят.

    Коментиран от #33

  • 32 Обективно

    26 3 Отговор

    До коментар #28 от "ГОСТ":

    ,,сините искат да си плащат всички дългове ''.Ама сериозно ли?Ами извадете пари и купете акциите.
  • 33 Джон Уик

    23 0 Отговор

    До коментар #31 от "Тити":

    Голям си смелчага мишо 50 човека!!?? Заради предатекството на арменеца бизнесмена Васил Божков трябва да обяви отбора в несъстоятелност и да го закрие или спешно някой да му брои 24 милиона колкото е инвестирал за 1 г! Отбор в България не се издържа с билетчета от 5 лв!
  • 34 Веселин Мишев

    17 0 Отговор
    Само да не се разплачеш ТиТи
  • 35 Яко на пързалката

    21 0 Отговор
    Божката ся гледа как въртят сучат реват от към морал да го докарат ама изпушиха всички кво значение има дали е Йовов или Ганчев на акцийте да не са на Божков само пишете ги на Путин на името човека ша помогне ако се наложи Божков никаде не е казвал че работи в социални грижи ше дарява и подарява който иска плаща като нямаш пари пали джапанките и в цирка
  • 36 Бай Стою касапина

    17 0 Отговор

    До коментар #28 от "ГОСТ":

    Споко, като опре ножа в кокала ще са готови на всичко. Моралът за който говореше Тити се разбра, че го няма. Гръмките думи не вършат работа. Работа вършат парите, които обаче ги няма. Евала на феновете, че още поддържат огъня. Но докога? И Господ надали знае.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Уаууу

    12 2 Отговор
    Левскарите обичат да гаврят с играчите си,треньора си и собственика,всеки пряко свързано с клуба е прецакан.Най глупавото е да им клекнеш
  • 39 ггггг

    4 16 Отговор
    тити, защо си изненадан. чичо венци ти каза да не бъдеш сигурен за акциите . и така се оказа....божков си е менте.
  • 40 Тарабойша Хитранов

    15 0 Отговор
    Ах как исках да лапна акцийките , ама не ми ги дадоха и ми казаха че съм шматка.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 генитални прозрения

    8 0 Отговор
    Реч, достойна за наградата "Опулицър"!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Хаха

    12 1 Отговор
    Титии него го прецаква цело правителство, мислиш ли, че го притесняваш ти и твоя левскарски съд?Истината е, че сте подлоги на ББ и Пеевски, този срам трудно ще се изтрие. Аз, ако съм на мястото на Божков бих казал, че до като на власт е ББ, отбора му отива в небитието. Така че бъди по смирен и спри да фантазираш.
  • 45 Ганю Балкански

    1 10 Отговор
    Браво ТИТИ.Като теб мислим.Вън боклуците от Левски

    Коментиран от #53

  • 46 Ddd

    12 2 Отговор
    Истината е че Бошков си плащаше 60М на година да се талкува така закона. Проблема е че не даде 40М за Лавка и за това го размазаха. Поинтересуваите се и на кой е Американският фонд купил на Нова ТВ.
    По същата схема същата групичка унищожи и един Банкер когато отказа да им прехварли половината от бизнеса си.
    Това е деиствителноста.
    Но този път групичката не уцели на Човек.
    И очаквайте развръзка не приятна за много хора
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    11 0 Отговор
    Ревльото много го е яд, че не получи акциите на "Левски"...
  • 49 bgred

    8 0 Отговор
    Тити, Тити, първо си изпий хаповете и тогава говори.Чисто луд си за връзване.
  • 50 Абе Тити абе душо

    7 1 Отговор
    Досега ти колко пари даде за баскетбол или футбол, а потребителче. Марш сополив дрисльо.
  • 51 КралиМарко

    4 0 Отговор
    Ошашавихте се...все душевно болни са на гребена на вълната..това същество ТиТи, иска да е по-значим,по-забележим,и по-висок, ма..природата си е казала тежката дума!Барабар ТиТи..с мъжете?!Ни му е на положението, ни на акъл, ни на парите на БожковЪ...но лае от болка, че неговата схемичка пропадна!!!Сигурно се е обещал на някого, да достави пратката, и като посредник да го погалят и него по главицата!!Абе, ТиТи ..ма ти какъв треньор си бе - пародия!!Постравено лице на Златев и Лукойл и Властта, турен по милост да не умреш от глад и мизерия, като безработен некадърник?!
    Тези, дето трябва само да мълчат, най много лаят по медиите!!!
  • 52 Перник

    4 1 Отговор
    Кога е Панихидата?
  • 53 Пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Ганю Балкански":

    Е вие останахте само двама тогава с по една кофа, за сълзи и сополи.
  • 54 Марио Алмалех

    0 0 Отговор
    До днес имах различно мнение за Тити Папазов, но от днес нататък за мен този човек е пълен боклук!