Last news in Fakti

22 Май, 2020 18:12 1 274 0

Видал коментира Киелини за пиенето "повече от необходимото"

  • артуро видал-
  • футбол-
  • ювентус-
  • джорджо киелини-
  • барселона

Във футбола има кодекс

Видал коментира Киелини за пиенето "повече от необходимото" - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Барселона Артуро Видал коментира думите на бившия си съотборник в Ювентус Джорджо Киелини, който в автобиографията си пише, че чилиецът пиел "повече от необходимото".

"Хората се фокусираха върху най-лошите неща от думите на Киелини. Не виждам защо някой трябва да споменава тези неща. Това ме подразни, но пък той спомена също, че съм шампион. Не е нещо, което не можех да правя. Беше ми позволено да излизам. Аз съм човек като всеки друг. Трудя се усърдно и ако приятелите ми се събират за барбекю, с позволението на клуба, аз също бих отишъл. Трябва ли да остана концентриран, аз го правя. Но когато е време за забавления, аз се възползвам от това. Аз съм като всеки друг. Щом съм допускал грешка, аз съм си я плащал. Във футбола има кодекс", заяви Видал по време на видео разговор в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА