22 Май, 2020 17:02 2 426 6

Адвокат обясни как Наско Сираков може по законов път да получи акциите на Левски (ВИДЕО)

  • футбол-
  • васил божков-
  • левски-
  • адвокат-
  • радостин василев

Специалистът по спортно право призова „червената” общност ЦСКА и ЦСКА 1948 да се обединят

Адвокат обясни как Наско Сираков може по законов път да получи акциите на Левски (ВИДЕО) - 1

Адвокат Радостин Василев обясни как Наско Сираков може по законов път да получи акциите на Левски, след като Васил Божков официално обяви от профила си във Facebook, че ще ги даде на синята легенда.

„Ако има повторно джиросване от г-н Попов, то не би било валидно. Това временно удостоверение, този алонж, който не е прикрепен, може просто да бъде скъсан. Бъде ли физически унищожен, е възможно г-н Попов като последен джиратар във веригата на джирата да направи ново джиросване. Надявам се този път да не е като миналия, когато се джироса на лице, което не желае да получи акциите”, каза адвокат Василев.

Специалистът по спортно право призова „червената” общност ЦСКА и ЦСКА 1948 да се обединят.

„Време е за обединение. ЦСКА и ЦСКА 1948 могат бързо да се обединят преди старта на новото издание на първенството. Това може да се случи, като просто единият отбор изчезне”, каза Василев за "Канал 3".

„Двете ЦСКА бяха разделяни от политически игри. Това, че по-голямата част от привържениците подкрепят единия отбор, не означава, че другият тим трябва да бъде отричан. Има интересен казус – единият отбор плати емблемата и има повече фенове, другият извървя пътя от най-долното ниво. Едно обединение означава да се санира претенцията на едните срещу другите и да се консолидира общността”.

Адвокат Радостин Василев разкри, че през следващата седмица ще стане ясно дали Септември София ще съди БФС заради решението за прекратяване на Втора лига.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1914

    14 1 Отговор
    Феновете на Левски са виждали два пъти задните части на Сираков Не липсват и несъгласни с избора легендата да вземе акциите на клуба. Никой не е забравил че г-н Сираков беше подстриган нула номер от собственика на Левски заради кражби и уговаряния на мачове.
  • 2 ЦСКА

    5 0 Отговор
    1948 Точно конфронтация търсите с Армейците и най-вероятно ще я усетите скоро. Поне да бяхте влезли в "А" група по спортен път, тогава можеше и да се излъжат още два, трима заблудени да дойдат в сектор 'Б" на Армията при останалите шейсетина телешки кренвирша! А ако не искате конфронтация с Армейците , бегом марш на Българска Армия да влеете дружеството си безусловно и да молите прошка!
  • 3 Последния софиянец

    8 0 Отговор
    Абе скъсайте ги и му ги дайте на Сирака. ХА ХА ХА ХА ХА!
  • 4 ЛЕВСКИ 1914

    3 4 Отговор
    Значи да се разнебити още един отбор да се обединят три отбора за да съществува франкенщайна НЕ числото остава в А група а ТИРЕТО в Ловеч.
  • 5 Точно така е

    1 1 Отговор
    „Двeтe ЦCКA бяхa рaздeляни oт пoлитичecки игри. Тoвa, чe пo-гoлямaтa чacт oт привържeницитe пoдкрeпят eдиния oтбoр, нe oзнaчaвa, чe другият тим трябвa дa бъдe oтричaн. Имa интeрeceн кaзуc – eдиният oтбoр плaти eмблeмaтa и имa пoвeчe фeнoвe, другият извървя пътя oт нaй-дoлнoтo нивo. Eднo oбeдинeниe oзнaчaвa дa ce caнирa прeтeнциятa нa eднитe cрeщу другитe и дa ce кoнcoлидирa oбщнocттa”
  • 6 Петьо Петров

    5 0 Отговор
    „Aкo имa пoвтoрнo джирocвaнe oт г-н Пoпoв, тo нe би билo вaлиднo. Тoвa врeмeннo удocтoвeрeниe, тoзи aлoнж, кoйтo нe e прикрeпeн, мoжe прocтo дa бъдe cкъcaн. Бъдe ли физичecки унищoжeн, e възмoжнo г-н Пoпoв кaтo пocлeдeн джирaтaр във вeригaтa нa джирaтa дa нaпрaви нoвo джирocвaнe.
    Ами сега?Първо кой ще скъса този алонж?И второ,кой ще задължи Попов да ги джироса на друг?Акциите са на негово има и винаги може да излезе със становище,че не е съгласен,а Божков ще се усмихне тънко изиграл поредния си ход.Единственият вариант е Борисов да ги приеме и да ги прехвърли на Сираков,за да е законно всичко.Наистина е голям шахматист Божков.А Бойко пак е в шах,защото е ясно в кой трябва да идат акциите.Цирка тепърва започва.Лошото е само че отбор като Левски се оказа заложник в тази шахматна партия.