Last news in Fakti

24 Май, 2020 13:32 5 054 9

Фелипе Маса: Съпругата на Шумахер ми наложи забрана да говоря за него

  • маса-
  • шумахер-
  • състояние-
  • забрана-
  • информация-
  • изнасяне-
  • съпруга-
  • корина-
  • формула 1

"Мога само да ви кажа, че ситуацията е много сложна", разкри бившият пилот от Формула 1

Фелипе Маса: Съпругата на Шумахер ми наложи забрана да говоря за него - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият пилот от Формула 1 Фелипе Маса обяви, че е напълно запознат със състоянието на легендарния Михаел Шумахер. 39-годишният бразилец призна, че ситуацията не е лесна и винаги се моли за бившия си съотборник във Ферари.

„Знам в какво състояние е Михаел Шумахер. Имам пълна информация за случващото се. С него имахме много близки отношения. С жена му Корина ситуацията за съжаление не е такава, тъй като тя не идваше често на състезанията. Тя ми наложи пълна забрана да говоря какво точно се случва с него и въобще не желае да се разгласява каквато и да е информация за Шуми. Мога само да ви кажа, че ситуацията е много сложна. И много трудна за цялото семейство“, обясни Маса пред испанското издание „Марка“.

„Всеки ден се моля за Шумахер и се надявам, че ще успее да се възстанови напълно. Мечтая да го видя на пистата. Още повече, че сега неговият син Мик се състезава. Бих искал Михаел да се наслади на представянето на сина си и да го вдъхновява“, допълни бившият бразилски пилот от Формула 1.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    12 9 Отговор
    Дано, бях фен на Сена и на финландците, но уважавам и шумито, защото се държеше като нормален човек

    Коментиран от #3

  • 2 йокин

    4 4 Отговор
    А дано,ама надали.
  • 3 антрашпиц

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Какво значи като нормален човек?Само той не отиди на погребението на Сена.Умишлено изблъска Хил от пистата ,но със Вилньов не се получи.Да,това бяха сезоните през деведесетте ама аз ги помня и ти казвам,че не видях човещина в това.
  • 4 Asdfg

    10 2 Отговор
    И да говориш и да не говориш, жалко за човека!
    Ясно е на всички, че е много зле! Жалко!
  • 5 Дидо

    11 1 Отговор
    Жалко за Шумахер защотот има такава съпруга... все пак това е човек от световна величина и има хиляди фенове по цял свят и се интересуват какво се случва с него дори и да е много зле го кажете защото това сахоро който ги е грижа за него. А тя не дава никаква информация и го е превърнала в някаква кукла или и аз не знам точно какво !
  • 6 Виктор

    4 2 Отговор
    На професионално ниво може Сена да е бил добър, но в личностно ниво като човек е бил отпадък в пълния смисъл на думата (за това доста често в бразилските медии са го наричали, Merda - ла*но, ла*нар, ута*ка). Фелипе Маса е бил негов фен. На 5 годишна възраст Маса вижда Сена които е на плаж с приятел в Рио и решава да поиска автограф от идола си тогава, Сена дори него поглежда напълно го игнорира и отхвърля с арогантно и нагло поведение. Това наранява Филипе и той решава, че този “идол“ не си струва. Тогава Фелипе Маса става запален фен на Нелсън Пике Сото Майор. Маса години по-късно споделя, че втория избор за идол е бил най-дорбият в живота му. Семейство Сена имат наглостта години след смъртта на Сена да се свържат с Фелипе Маса и да му кажат ела и кажи някой добри думи за него. Срещу пари Маса се съгласява. Така е й с журналиста Реджиналдо Леме, който също е усещал много пъти арогантността и наглоста на Сена. Реджи също получава пари за да каже някоя и добра дума за Сена, но се вижда в погледа, в очите му, че той е на друго мнение за Сена. Дори неговият племенник Бруно Лали не го е уважавал нито като чичо нито като човек или професионалист. В един от постовете на Бруно в Инстаграм през 2018 г. той публикува рисунка направена от Нелсън Пике младши, която изобразява Сена като победител на пистата. Бруно споделя, че е бил фен на Нелсън Пике, но на 1 май 94 г. нещата трябвало да се променят заради семейството.

    Коментиран от #7

  • 7 Иван Иванов

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Виктор":

    Интересно ми е откъде си толкова информиран ,че Сена е бил такъв какъвто го наричаш ,ако е било така едва ли 20 милионен град щеше да се стече на погребението му , а ти и 20 живота да изживееш едва ли ще събереш толкова хора и на двайстте си погребения взети заедно!
  • 8 Станимир

    4 3 Отговор
    Виктор,интересно,как си получил такава информация за Сена?! Явно си много близък с Маса!!! Или си голям ФАНТАЗЬОР. Не мисля,че да изразяваш фантазията си тук е голяма работа. По-добре се запознай с фактите. Сена бе и ще остане най-великия. Съжалявам за Шумахер,но нека бъдем реалисти. Смешен си.
  • 9 гост

    1 0 Отговор
    Шуми беше много добър пилот и аналитик, но беше лош губещ и е правил неимоверни злобни маневри от безизходица. Инак неговият случай онагледява, че цял живот може да лети с 300, да катастрофира жестоко и въпреки това да се измъква жив и здрав, а след като приключи и се отдаде на това, за което се е борил и трябва само да се наслаждава на живота, един камък да му отнеме всичко това. Поуката е да си живеете живота и да правите това, което ви се иска, защото ако планирате да се блъскате за бъдеще, което ви е неизвестно, всичкото планиране може да се разбие на парчета точно за една секунда.