Last news in Fakti

26 Май, 2020 17:08 3 431 3

Фелипе Маса разказва за Михаел Шумахер след инцидента през 2013 година

  • михаел шумахер-
  • фелипе маса-
  • формула 1

Знам в какво състояние е сега Шумахер и знам през какво мина през всичките тези тежки години

Фелипе Маса разказва за Михаел Шумахер след инцидента през 2013 година - 1

Фелипе Маса е един от малкото хора, допускани да посещава Михаел Шумахер от жена му Корина след тежкия инцидент през 2013 година. В тези седем години седемкратният световен шампион първо бе в кома с много тежки черепно-мозъчни наранявания, а след това бе преместен в имението му в Швейцария. През цялото това време Михаел не е виждан публично и много малко за състоянието му е известно извън семейството и най-близкото му обкръжение.

„Мечтая и се моля всеки ден Михаел да се възстанови и да може да дойде на пистата, където да види как се състезава синът му. Продължавам да вярвам и да се моля това да се сбъдне“, споделя Фелипе.

„Знам в какво състояние е сега Шумахер и знам през какво мина през всичките тези тежки години. Двамата винаги сме били много близки, независимо какво си мислят хората, които не ни познават. Нямам намерение да изнасям каквато и да е информация за състоянието му, това ще оставя на семейството му да направи, когато реши. Винаги съм молил всички да спазват личното пространство на семейство Шумахер. За тях е много тежко, но те всички са с характери на победители и ще се справят с всичко“, завърши бразилецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Scuderia

    7 0 Отговор
    Колко пъти ще го четем това?
  • 2 Антон

    6 5 Отговор
    В вдин хубав ден, жена му или сина му ще решат че е време да напишат книга за Шумахер след инцидента. В книгата ще има сърцераздирателни истории, разкази на медицински сестри, доктори, може би снимки на шумахер. Вервайте ми че ще направят милиарди от това. Най-вероятно по тази причини крият състоянието му, за да има по-голяма стойност бъдещата книга. А колко по-лесно е да излезеш и кажеш - състоянието му е такова и такова, продължаваме с рехабилитацията, дано се подобри. Но не, нали после историята трябва да се осребрява. За западняците всичко е пари.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.