Last news in Fakti

26 Май, 2020 15:42 1 892 0

Милан зарадва феновете си с новина за Златан Ибрахимович

  • футбол-
  • милан-
  • златан ибрахимович-
  • контузия

Контузията на нападателя не е сериозна

Милан зарадва феновете си с новина за Златан Ибрахимович - 1
Снимка: Официален сайт на Милан

Контузията на нападателя на Милан Златан Ибрахимович не се оказа сериозна и вероятно той ще се възстанови от нея за седмица или две. Това съобщиха "росонерите".

В понеделник в медиите в Италия се появи информация, че Ибрахимович е напуснал тренировката на тима преди нейния край, а съмненията на медицинския щаб бяха за скъсан мускул или скъсан ахилес.

Направените тестове обаче категорично са отхвърлили тези предположения.

"Милан съобщава, че Златан Ибрахимович е получил контузия на триглавия мускул на прасеца по време на вчерашната тренировка. Неговото ахилесово сухожилие обаче е напълно непокътнато. След десет дни играчът ще премине контролен преглед", се казва в съобщението, публикувано на официалния сайт на клуба от Милано


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА