Last news in Fakti

26 Май, 2020 16:21 1 417 3

Феновете на Черно море поискаха публиката да се върне на стадионите

  • фенове-
  • черно море-
  • футбол

Призовавам компетентните органи да преосмислят решението си и да позволят да се завърнем там където е мястото на всеки фен, обичащ своя отбор – на трибуните

Феновете на Черно море поискаха публиката да се върне на стадионите - 1

Феновете на Черно море поискаха да отпаднат поне частично мерките, забраняващи присъствието на зрители на стадиона по време на футболните мачове от първенството в efbet Лига. Шефът на националния фен клуб на “моряците” Иван Михайлов е на мнение, че поне 30% от капацитета на стадиона може да бъде разрешен за посещение, при спазване на всички изисквания за безопасност.

“Отвориха моловете, голяма част от мерките отпаднаха, само за футболните срещи забраната остава в сила. Капацитетът на стадиона позволява да се допуснат зрители, които да бъдат разположени на разстояние един от друг. Призовавам компетентните органи да преосмислят решението си и да позволят да се завърнем там където е мястото на всеки фен, обичащ своя отбор – на трибуните. Това освен за футболистите е безценна помощ и за футболния клуб, който понесе не малки финансови последици от извънредната ситуация. Смятам, че ако позволят 30% от стадиона да бъде запълнен, ще можем да подкрепяме своя отбор и в същото време да спазваме задължителните и разумни мерки за опазване не само на нашата безопасност, ами и тази на хората около нас”, каза Иван Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туй

    1 1 Отговор
    ФК Черно море е собственост на групировката ТИМ, заедно със стадион Тича. Ако ТИМаджийте поискат ще вкарват с бой, всеки варнЯнец през стадиона и всички ще са доволни.
  • 2 0808

    0 1 Отговор
    .... абе какви фенове бълнувате?.... стотина надрусани мутрички.... е, по 10 лв билета, печалбата ще е 1000 лв... и с тея пари отбор ще храните...не, всичко е пак да подкарат тотото.... БГ мачове не гледам даже да ми плащат..
  • 3 баба гицка

    2 0 Отговор
    що па не. черно море имат нещо,като стадион с 4000 места и 400 човека пубика.значи през 10 седалки по 1 човек. но най-добре е отбора на царско село.те още миналата година опънаха едни огромни плакати с нарисувани φенове по трибуните.и така предвидливо си осигуриха 50000 посещаемост и невероятна подкрепа!