Last news in Fakti

26 Май, 2020 18:55 2 524 5

Спартак Варна тренира от ранни зори, отборът се събира в 6,45 сутринта

  • спартак варна-
  • футбол-
  • ‎кириакос георгиу

‎Кириакос Георгиу вкарва единна методика за работа в представителния тим и школата на "соколите"

Спартак Варна тренира от ранни зори, отборът се събира в 6,45 сутринта - 1

Изпадналият от Втора лига Спартак Варна продължава с подготовката си за новия сезон в Трета лига - Североизточна група. Въпреки аматьорския статут на отбора след отпадането от втория ешелон, "соколите" се готвят професионално.

От началото на седмицата сериозните занимания от подготвителния период стартират в 7,30 часа сутринта, като всички футболисти трябва да са на стадион "Спартак" между 6:45 ч. и 7 часа. На тренировките присъстват и треньорите от школата на клуба, като след тях наставникът ‎Кириакос Георгиу им провежда видео разбор на свършената работа. Целта е да се направи единна методика за работа в мъжкия отбор и академията на "соколите".

Варненци започнаха подготовка преди седмица с 22 футболисти. Както вече съобщихме, капитанът на тима Янаки Смирнов вече е част и от треньорския щаб на "соколите" в школата. След заниманията с мъжкия отбор Смирнов ще води като старши треньор децата, родени през 2010 година и като помощник на набор 2011.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 igor

    4 1 Отговор
    Оказа се, че гръкът е работлив! Браво
  • 2 Novus Ordo Seclorum

    6 0 Отговор
    Добре, добре, хубаво е да се знае, че ако се напиеш вечерта, сутринта на тренировката кръв ще се лее.
  • 3 marian

    7 0 Отговор
    Амбициран и сериозен човек, мотивирани футболисти и адекватно ръководство. Само Спартак Варна.
  • 4 Иванчо l-ви

    7 0 Отговор
    Мачкай Спартак !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.