Last news in Fakti

31 Май, 2020 15:08 3 387 7

Кюстендилеца отговори на въпроси на недоволни фенове на ЦСКА

  • иван велчев-
  • иван велчев-кюстендилеца-
  • цска-
  • фенове-
  • футбол

За тези, които питат, отговарям - от името на няколко софийски групи и на над 40 фенклуба из страната, подкрепящи ЦСКА

Кюстендилеца отговори на въпроси на недоволни фенове на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС


Тарторът на сектор "Г" Иван Велчев-Кюстендилеца публикува любопитен пост на своята страница във "Фейсбук". Чрез него запалянкото се опитва да отговори на въпроси на недоволни фенове.

Ето какво пише той:

"Понеже в последните няколко дни знайни и незнайни капацитети се изказват по темата ЦСКА - трябвало ли е да има среща или не е трябвало, какво е казал Ганчев, какво Найденов и т.н. ще бъда максимално кратък. Измъчват ме един тип въпроси от рода на "от чие име говоря на въпросната среща" и "защо говоря от името на всички армейци".

За тези, които питат, отговарям - от името на няколко софийски групи и на над 40 фенклуба из страната, подкрепящи ЦСКА. Хиляди хора са ми гласували доверието си, за да се изказвам от тяхно име и да представлявам "Сектор Г". На тези, които недоволстват, опитват се да дават съвети или нещо не им допада, ще им кажа да заповядат и да направят и те нещо в името на любимия отбор. Но извън писането в социалните мрежи. Направете така, че някой изобщо да отчита, че съществувате и тогава пишете, говорете и се изказвайте като последни инстанции. А дотогава с хората около мен ще продължим да действаме в името единствено и само на най-добрия интерес както на ЦСКА, така и на обединената червена общност."


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Будалата

    9 1 Отговор
    Местим у другото крачол за ЦСКА, ЛЕВСКИ и Лудогорец на ГЕЛА. У двора ми да играят ще дръпна пердетата. А ти от село Кюстендил мусколи имаш, но акъла ти като на пиле.
  • 3 Дидо

    3 2 Отговор
    Леле,леле, дотам ли се докарахме,че това същество да определя фенската политика.Срам,срам . . .
  • 4 Синан Фейзов

    4 2 Отговор
    От кога кюстендилските примати изказват мнение?
  • 5 Микре Юнайтед 2020

    1 3 Отговор
    Хайде сега на мача София срещу Ловеч ще почерпи с кюстендилски череши хрущялки и ще има право да се изказва от името на всички. Само да няма червеи в черешите че пак няма да са доволни сите фенове. И за финал 0:8 ще е добра ретроспекция за Ловчанлии да припомнят убавите времена.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Съдията Дред

    1 0 Отговор
    Споко, той Цеката вече си даде парите на Кабриото, за вас няма да остане. Нали трябва да си плати таксичката момчето, а за вас никой не лобира.