Last news in Fakti

31 Май, 2020 17:38 1 382 0

Финалът на ФА Къп може да е с публика

  • футбол-
  • фа къп-
  • уембли

Срещата в момента е предвидена да се играе на 1 август, точно преди подновяване на Евротурнирите

Финалът на ФА Къп може да е с публика - 1
Снимка: БГНЕС

Английската футболна асоциация (ФА) обмисля възможността да пусне 20 хиляди привърженици на стадион "Уембли" на финала за купата на страната. Срещата в момента е предвидена да се играе на 1 август, точно преди подновяване на Евротурнирите.

ФА възнамерява да разреши на финалистите в турнира да имат по 10 хиляди фена на трибуните.

Според ФА, "Уембли" предлага идеална възможност на трибуните му да присъстват ограничен брой привърженици, които да спазват необходимата изисквания за социална дистанция. Капацитетът на стадиона е 90 хиляди места.

Четвъртфиналите ще се изиграят през уикенда на 27 и 28 юни, а полуфиналите са насрочени за 18 и 19 юли. От ФА заявиха, че датите са "временни" и зависят от всички противоепидемични мерки, предвидени за мачовете.

Ето и всички четвъртфинални двойки, изтеглени на 4 март:

Лестър - Челси ; Нюкасъл - Манчестър Сити ; Шефилд Юнайтед - Арсенал ; Норич - Манчестър Юнайтед

Жребият за полуфиналите ще бъде теглен веднага след изиграването на тези срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА