7 Юни, 2020 15:53 1 543 1

Капитанът на ''Левски'' с огромен жест към служителите на клуба

  • ''левски''-
  • живко миланов-
  • жест

Живко Миланов демонстрира съпричастност

Капитанът на ''Левски'' с огромен жест към служителите на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на ''Левски'' - Живко Миланов, демонстрирал огромно сърце и направил благороден жест към служителите на "сините", научи Гонг.

Въпреки че вече е ясно, че Наско Сираков е новият собственик на Левски, финансовата ситуация в клуба остава трудна, както за футболистите, така и за всички, работещи на "Герена". Затова 35-годишният футболист е решил да задели сума от личните си пари и да я дари на служителите в клуба, чиито заплати също се бавят с няколко месеца. 

Междувременно, защитникът претърпя операция и вече се възстановява, но по всяка вероятност няма да е готов за сблъсъка с Локомотив (Пловдив) за Купата на България, който ще се играе в идния вторник.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    1 1 Отговор
    просълзих се ..........