Last news in Fakti

31 Май, 2020 12:33 1 238 2

Левски може да остане без своя капитан за няколко възлови мача

  • живко миланов-
  • левски-
  • футбол-
  • лудогорец

Миланов със сигурност ще пропусне рестарта на сезона срещу Лудогорец на 5 юни от 21:00 часа

Левски може да остане без своя капитан за няколко възлови мача - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Левски - Живко Миланов може да пропусне няколко двубоя на "сините". Той бе опериран по време на извънредното положение и продължава да се готви индивидуално. Десният бек не игра в контролата срещу Витоша.

Миланов със сигурност ще пропусне рестарта на сезона срещу Лудогорец на 5 юни от 21:00 часа. Причината е, че бе наказан с лишаване от права за 1 мач заради натрупани жълти картони - той получи петото си официално предупреждение при визитата на Ботев (Враца). Но дори да беше здрав, пак щеше да пропусне срещата поради контузия. След сблъсъка с разградчани на Левски предстои визита на Локо (Пд) за Купата. Първият полуфинал на "Лаута е на 9 юни, вторник, от 20:30 часа.

Освен него на терена срещу Лудогорец няма да са още дефанзивният халф Хали Тиам, както и нападателят Дени Алар. Те също изтърпяват санкции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    1 0 Отговор
    ааууууууу , каква драма , каква трагедия ....... , сийке , пусни детето да порита ма .
  • 2 Добре че тоя

    1 0 Отговор
    пенсионер няма да играе, че ще го разминават като пътен знак. Ако нямаше връзки и в селските групи няма да играе