Last news in Fakti

10 Юни, 2020 06:47 2 659 4

Крушарски: С Левски всичко вече свърши, реваншът ще е срещу ЦСКА или Ботев

  • левски-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • купа на българия

Не съм си купувал обувки, защото феновете ме носят на ръце

Крушарски: С Левски всичко вече свърши, реваншът ще е срещу ЦСКА или Ботев - 1
Снимка: БГНЕС

Със собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски винаги е забавно. Така беше и снощи, когато "смърфовете" победиха Левски с 2:0 в първи полуфинален мач от турнира за Купата на България. 

В своя стил Крушарски отговори на редица журналистически въпроси, а отговорите му могат да спорят кой да попадне в рубриката "Лаф на деня". Ето един от тях, който сме избрали.

"Не съм си купувал обувки, защото феновете ме носят на ръце. Реванш? Реваншът ще е срещу ЦСКА или Ботев. С Левски всичко вече свърши".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    5 5 Отговор
    Не бързай Крюшо има още един мач.
  • 2 Мимч

    8 0 Отговор
    Той го казва и не е далеч от истината.С тази игра,която показаха,много от тях не са за Левски и да се махат,че барабар и с техническия и треньорски щаб.Пълни безразличници.Мислят само за пълни джобове,а вече и 1 гол не са вкарали отдавна.Чакат с някоя махала да играят и да вкарат гол..
  • 3 0808

    2 0 Отговор
    ... не желая да обиждам феновете на Левски (не съм Цесекар, а фен на западните чукове), но техните любимци играят Ганкиното...БТУ така е като си избрахте комарджия да ви води..сори, френдс..
  • 4 Фактъ

    3 0 Отговор
    Футболистите се подиграват на феновете на Левски , които събират пари да им дават заплати.. Ръководството се подиграват с феновете , взима пари от Пеевски . Тинята става все , по - дълбока .Упадъка във ФК Левски е огледален с упадъка в държавата .