Last news in Fakti

10 Юни, 2020 11:14 1 691 6

Роджър Федерер е аут до края на 2020 година!

  • роджър федерер-
  • тенис-
  • тенис на корт

Това обяви 38-годишният швейцарец в обръщение към почитателите си в Twitter

Роджър Федерер е аут до края на 2020 година! - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на рекордните 20 титли от "Големия шлем" Роджър Федерер няма да се завърне на корта до края на 2020 година и се надява да е на линия за началото на сезона през 2021. 

Това обяви 38-годишният швейцарец в обръщение към почитателите си в Twitter. Заемащият четвърто място в световната ранглиста в момента ветеран обясни, че се е наложило да претърпи допълнителна операция на коляното. 

През февруари Маестрото от Базел се подложи на артроскопия на дясното коляно.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Интелигентен

    2 3 Отговор
    Щом е швейцарец-мани го такъв.Да не оздравее,да го пенсионират и да си стане треньор.Стига му толкова,натрупал е около 60 милиона.Стигат му.А......не е и достатъчно интелигентен.Като почти всички швейцарци,моето мнение е,че:-Швейцатия е населена с ПРОСТ и грозен народ.Гадни държавници,злодеи и садисти,което е демагогия,че Швейцария- та е "хуманитарна???"държава.Демагогия...и лъжи/заблуди пред целият свят.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Наблюдател

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Интелигентен":

    Mного ги разбираш работите на Федята.Стани му ментор тогава.
  • 3 Kris51

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Интелигентен":

    При този ник е добре да си по-точен. Далеч над 60 милиона е натрупал, в тройката на тримата най-богати спортисти е на "Форбс".

    Коментиран от #4

  • 4 Интелигентен

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Kris51":

    Ти,навярно,си един некомпетентен младок.Аз живях там 11години и навсякъде пишат във вестниците,че Федерер има 60-65милиона.Сп.Форбс пише:-"Спечелени 106 милиона,но???-преди облагане с данъци...".вШвейцария,всички плащат еднакво,- 35 процента върху печалбата.30%. върху 106 равно на 35 милиона данъци ще плати Федерер на държавата и ще му останат за него чисто, 65 милиона.Аз казах 60,но това беше края на 2018,когато се върнах.Но...нека да не се излекува,за да има нашият Григор,по-малко конкуренция,-да побеждава по-често.Федерер вече е"дърт" за корта-39г.

    Коментиран от #6

  • 5 Ортопед

    1 0 Отговор
    Нищо му няма на коляното на Роджър!! Артроскопия та е диагностичен,а не лечебен метод!! Ще си почине достатъчно!! Роджър е хитра лисица! Младите да не го забравят!!!
  • 6 Тенис фен

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Интелигентен":

    Ало,"интелигентният" ха ха ха!! В секса и спорта няма "дърти" и млади!! Има МОЖЕЩИ и НЕМОЖЕЩИ!! Схващаш ли с тъпоумната си глава???!