Last news in Fakti

11 Юни, 2020 21:26 2 829 0

Оперираха Паоло Малдини

  • паоло малдини-
  • футбол-
  • операция

Преди месец от същия проблем страдаше и легендата на „бианконерите“ Алесандро Дел Пиеро

Оперираха Паоло Малдини - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Милан Паоло Малдини е претърпял операция. Бившият капитан на „росонерите“ се е подложил на лека интервенция, за отстраняване на камъни в бъбреците, съобщи MilanNews.it.

Вчера изпълнителният директор на италианския гранд Иван Газидис проведе среща с тима, на която отсъстваше Паоло Малдини.

В Италия информираха, че той е присъствал на днешната тренировка на тима, за да изгледа заключителното занимание на „росонерите“ преди реванша за Купата на Италия срещу Ювентус утре.

Преди месец от същия проблем страдаше и легендата на „бианконерите“ Алесандро Дел Пиеро.

Паоло Малдини, който ще навърши 52 години скоро, бе диагностициран с коронавирус през март, но той вече е напълно възстановен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА