Last news in Fakti

11 Юни, 2020 20:20 1 254 0

С минута мълчание в памет на жертвите на COVID-19 ще започват мачовете от Висшата лига

  • футбол-
  • висша лига-
  • коронавирус

Манчестър Сити срещу Арсенал и Астън Вила срещу Шефилд Юнайтед ще бъдат първите два мача

С минута мълчание в памет на жертвите на COVID-19 ще започват мачовете от Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Подновяването на мачовете от Висшата лига на Англия ще започне с минута мълчание в памет на жертвите на COVID-19. Всяка фланелка ще включва и значка във формата на сърце в знак на ролята на служителите на Националната здравна служба.

Надпреварата трябва да се завърне на 17 юни преди пълен кръг през уикенда на 19-21 юни, като клубовете се съгласиха със строгите медицински протоколи на събрание на акционерите. Висшата лига бе прекратена на 13 март заради пандемията. Манчестър Сити срещу Арсенал и Астън Вила срещу Шефилд Юнайтед ще бъдат първите два мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА