Last news in Fakti

15 Юни, 2020 06:40 6 599 10

Жесток скандал в съблекалнята на Левски след мача за Купата

  • иван горанов-
  • петър хубчев-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • купа на българия

Само намесата на останалите е предотвратила още по-голям резил

Жесток скандал в съблекалнята на Левски след мача за Купата - 1

Жесток скандал е избухнал в съблекалнята на Левски след края на мача с Локомотив Пловдив от турнира за Купата на България, съобщава "Меридиан Мач". Сините загубиха с 0:2 на "Лаута" и сведоха до минимум шансовете си да продължат до битката за трофея.

Това е дало отражение и на обстановката в отбора. Огънчето тлеело още от дербито с Лудогорец, което също беше загубено - 0:1 на "Герена". Този път обаче капитанът Иван Горанов не издържал и скочил на треньора Петър Хубчев. Защитникът бил бесен от думите на треньора, че някои играчи с лекота си вадят картони.

Горанов получи такъв за остра реакция, след като съдиите подминаха удар на Димитър Илиев в лицето му и отсъдиха фаул, защото той на свой ред бутна в гръб футболист №1 на България за 2019 година. Картонът беше пети за Горанов и означаваше, че той пропуска гостуването на Арда.Левият бек започнал да ругае Хубчев и на свой ред го обвинил за страхливата тактика.

Треньорът отвърнал, че сваля доверието си в него и го разжалва като капитан. Според мълвата само намесата на останалите е предотвратила още по-голям резил. Както е известно, Хубчев от миналото лято търсеше играч, който да е конкурент на Горанов или негова алтернатива. Такъв футболист обаче не беше привлечен.

Причината е, че на "Герена" имаха доста големи претенции. Те търсеха футболист, който да може да играе отлично не само като ляв бек, а и в центъра на отбраната. Иван Горанов не бил единственият играч, който е загубил доверието си в Петър Хубчев покрай двубоя с Локомотив. Останалите също имали доста упреци към треньора, които били свързани с подготовката за срещата.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    19 10 Отговор
    .... разтуряй... само преди 2 дни прогнозирах, че.... още по-зле ще стане... рибата се вмирисва от ... гонете комарджията и пускайте млади българчета... които ядат банани обратно по палмите...

    Коментиран от #2

  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    7 19 Отговор

    До коментар #1 от "0808":

    Те който трябваше разчупиха ЛЕВСКИ ще се оправи Сираков е най точния човек с магическа пръчка не става.

    Коментиран от #3

  • 3 Фенът

    18 6 Отговор

    До коментар #2 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Със никаква пръчка не става

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    8 13 Отговор

    До коментар #3 от "Фенът":

    Ще стане ще стане само Литекс Цска никога няма да стане.

    Коментиран от #5

  • 5 антрашпиц

    18 6 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Вече не ви прави впечатление,че сте без трофей.Ония червените поне засега имат някакъв шанс,а вие ко имате.Две бързи загуби и никакви надежди.Уникални сте.Тоя дето си показа дупето навремето вие сега го боготворите.Ами телета сте ,кво да ви каже човек.

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Левски 1914

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "антрашпиц":

    Тоя дето си показа дупето вкара 4 гола на фалиралия отбор.

    Коментиран от #9

  • 8 Левскарите да не разчитат на предатели

    5 2 Отговор
    Левски ще бъде ограбен и накрая ще му покаже отново задните си части.
  • 9 антрашпиц

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    Ко ма интересува ко е вкарал,че не разбрах ..
  • 10 миш

    1 1 Отговор
    Е,най-много Хубчев да го бие.