15 Юни, 2020 08:59 4 745 2

Венци Стефанов: Възмутен съм от Николай Жейнов

  • венци стефанов-
  • николай жейнов-
  • славия-
  • филип кръстев-
  • футбол

Не трябва журналистиката ни да става жертва на меркантилни типове и да заприличва на врачките по "Евроком", които говорят какво ще се случи

Венци Стефанов: Възмутен съм от Николай Жейнов  - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, призна за интерес от страна на Манчестър Сити към халфа на "белите" - Филип Кръстев. Шефът на клуба от "Овча купел" се оплака от футболния агент Николай Жейнов, когото индиректно определи като "меркантилен тип".

"Няма все още нищо конкретно и парафирано. Прочетох информацията в някакъв сайт, свързан с Жейнов. Той определено иска да се намърда в трансфера на Филип Кръстев. Говори неща, които не отговарят на истината и злепоставя всички в случая. Включително и журналистите, които използва в задкулисния си план. Възмутен съм!", призна Стефанов.

"Крайно време е да се наложат рестрикции и на медии, които публикуват новини без да се позовават на източници и без да си дават сметка, че заради нечии лични интереси могат да объркат кариерите на футболисти, треньори и клубове. Не трябва журналистиката ни да става жертва на меркантилни типове и да заприличва на врачките по "Евроком", които говорят какво ще се случи. Подобен подход пречи на футболиста в ситуация на трансфер и е в негов ущърб. Злепоставя се сега и ръководството на Славия", каза Стефанов пред "Труд".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    7 1 Отговор
    Няма никаква хигиена при журналистиката.Важното е да истипосаме първи "новина"-та,а другото не е важно.Г-н Стефанов много сте прав.......
  • 2 йокин

    2 2 Отговор
    Българският''бял балет'',си намери,майстора,''Загорка голд''.Анкъл,Венци,няма кво да риве.Биеха,слаби отбори,праскаха се,а ся риват.