Last news in Fakti

16 Юни, 2020 07:33 1 512 2

Левандовски почти отказал да подпише с Байерн, искал в Реал заради Роналдо

  • роберт левандовски-
  • кристиано роналдо-
  • реал мадрид-
  • байерн мюнхен-
  • футбол

По това време Лева е част от дортмундската Борусия и е преговарял с баварците

Нападателят на Байерн (Мюнхен) и Полша Роберт Левандовски е бил изкушен от идеята да премине в Реал Мадрид през 2014 година, разкрива бившият му съветник Цезар Кухарски. По това време Лева е част от дортмундската Борусия и е преговарял с баварците.

"В един момент Роберт почти отказа да подпише с Байерн и искаше да отиде в Реал заради Роналдо. Успях да го убедя, че за него е по-добре да бъде първи избор за нападател в голям клуб. Най-вероятно той би се справил с конкуренцията на Бензема в Реал, но аз не му позволих да отиде и да бъде резерва. Все пак той вече имаше определен статус. Решението на Байерн да му даде №9 окончателно ме убеди, че мястото му е в Мюнхен. Роберт трябва да завърши кариерата си в Байерн. Това бих го посъветвал, ако още бях негов съветник", казва Кухарски.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 въпросче

    1 1 Отговор
    Имаме ли си и ние някой Кухарски?