Last news in Fakti

16 Юни, 2020 07:08 7 415 13

Масово режат заплатите в Левски - българин вземал половин милион на година

  • левски-
  • заплати-
  • симеон славчев-
  • нуно рейш-
  • наско сираков

Единствено Нуно Рейш не се съгласи и договорът му беше прекратен по взаимно съгласие

Заплатите в Левски ще бъдат намалени от 30 до 50 процента, съобщава "Меридиан Мач". Процентът на свиването ще е съобразно големината на възнагражденията. Тези с по-високите заплати ще трябва да преглътнат по-сериозно орязване.

Първоначално новият собственик на акциите Наско Сираков е обмислял да отреже наполовина парите на всички, но е размислил. С 50 процента ще бъде намалена заплатата на Симеон Славчев, който според "Блиц" взима 22 000 евро на месец.

Другият голям акционер в Левски - Константин Папазов, също призна,че бюджетът за заплати ще бъде намален наполовина, което се налага заради финансовата криза. По време на пандемията почти всички футболисти се съгласиха на намаляване на парите, но това важеше за времето на извънредното положение.

Единствено Нуно Рейш не се съгласи и договорът му беше прекратен по взаимно съгласие. Един от първите, които са се съгласили на постоянно намаляване на парите, е бразилецът Паулиньо. Той е обяснил, че се чувства щастлив в Левски и няма намерение да си тръгва.

От синия лагер разкриха, че футболистите приемат с разбиране ситуацията и не очакват да се стигне до драми заради намаляването на парите.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    22 2 Отговор
    Къде са тръгнали Сираков и Папазов да водят футболен клуб. Футболен клуб се води с пари. Тези двамата ще режат до време и после какво правим. Да продадат клуба на някой олигарх.

    Коментиран от #2

  • 2 ivan

    16 5 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    клуб се издържа с пари а не с въшки,въшкари не могат да са собственици.

    Коментиран от #3

  • 3 BigBulgarianBoss

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "ivan":

    Повтаряш му думите ли? Тва ли измисли?
  • 4 Ivan Petrov

    31 0 Отговор
    22000€ на месец взима някакъв си ритнитопковец хаха смешна работа

    Коментиран от #11

  • 5 Ацо

    7 4 Отговор
    Никой няма да се съгласи да хвърля пари на вятъра,освен ако правителството не му даде някакви приоритети и гаранции! Така че е ясно от Кой се чака милостиня!

    Коментиран от #7

  • 6 Karosel

    22 1 Отговор
    Няма нормален човек, който да плаща чужд масараф без да има някаква изгода от това. Махнете дихателния апарат и да се разтурва, за да не петнят още името на Апостола!
  • 7 Karosel

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ацо":

    Правителството няма дори правно основание да вземе отношение. Левски е ООД, т.ест фирма - какви гаранции очакваш? Левски не е държавата!

    Коментиран от #8

  • 8 Ацо

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Karosel":

    Е и кой осигуряваше спонсори досега? Че не се сещам!
  • 9 браво

    5 1 Отговор
    Време беше да се коригират тези нереални заплати, ще кажеш, че са сърдечни хирурзи тия. Стигат им добри здравни осигуровки и застраховки и добри масажисти, останалото е глупаво, да се хвърлят толкова пари на вятъра. като не печелят, как да им плащат тия заплати?!?И докато са ги получавали, да отиват за нещо смислено - по барове и за силиконки.
  • 10 всичко се плаща

    6 0 Отговор
    Ами да си ходят, които не искат бе...То щото футболисти сега се търсят под камък, при тая липса на работа. Достатъчно кадърни момчета ще пробият и ще бъдат мотивирани и за по-малко пари да се докажат. А то какво става, лежат на лаврите си някои години наред, само големи пари вземат и нищо.
  • 11 Борис

    0 6 Отговор

    До коментар #4 от "Ivan Petrov":

    Невежа в лудогорец и цска наи малките заплати за по толкова бразилците в лудогорец взимат по 30000евра а в англия ритнитопковците взимат по 200000 евра на седмица не на месец на месец им идват по 800000евра
  • 12 ТРОПЧО

    1 1 Отговор
    И ЛЕВ НЕ ЗАСЛУЖАТ ДАЖЕ АМА ПРОСТИТЕ ПАРИ ИМ СЪБИРАТ ЛЕВ НЕ ДАВАМ ЗА ТЯХ
  • 13 Гражданин

    2 1 Отговор
    Какви футболисти
    Аматьори които не могат да четат и пишат.прости които демонстрират стандарт и колко са смешни. Сираков и пахазов са едни смешници с болни самочуствия и без покритше.а втория се кандидатира и за президент а фъфли като ...разчитат на просии.държаната да престане да издържа тези паразити наремени футболисти и менажери.