16 Юни, 2020 08:53 1 433 1

Синът на Бруно Акрапович тренира с Локо Пд

  • бруно акрапович-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

Двамата с баща му са обсъдили възможността да заиграе в България, но на този етап е малко вероятно той да остане на "Лаута"

Синът на Бруно Акрапович тренира с Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Синът на треньора на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович тренира от вчера с тима. 26-годишният ляв защитник пристигна у нас късно в неделя вечерта, а баща му го взе от летището след мача с ЦСКА-София, завършил 1:1.

Наследникът на Бруно е от първия му брак и макар да е роден във Волфсбург, има италиански паспорт, тъй като майка му е италианка. Той е юноша на Реджина и има 12 мача за националния отбор на Италия до 17 години. Впоследствие обаче играе в отбори от долните дивизии на Ботуша.

Двамата с баща му са обсъдили възможността да заиграе в България, но на този етап е малко вероятно той да остане на "Лаута".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манаф

    1 1 Отговор
    Все ще го набута в някой Бг "гранд"