Last news in Fakti

16 Юни, 2020 09:45 1 897 3

Зума: Имаме по-добра халфова линия от Лудогорец

  • христо бонев-
  • зума-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • лудогорец

Мачът в Разград ще покаже каква е истината

Зума: Имаме по-добра халфова линия от Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Почетният президент на Локомотив Пловдив - Христо Бонев е на мнение, че "черно-белите" в момента разполагат с по-добра халфова линия дори от тази на Лудогорец, където имат куп скъпоплатени футболисти.

"Гледам почти всички мачове от нашето първенство и смятам, че Локомотив се намира в една изключително добра форма. Това, което показахме срещу Левски за Купата и на "Армията", го доказва. Даже трябваше да победим и ЦСКА, но за съжаление не се получи", започна той.

"Бруно Акрапович умее да изстисква над 100% от всеки играч, независимо с кои футболисти започва и завършва даден двубой. Да, преди пандемията не можахме да победим Витоша, но най-положителното, което води до нашите успехи, са футболистите от средата на терена".

"Мисля, че имаме по-добра халфова линия дори от скъпоплатените състезатели на Лудогорец. Сега започваме плейофите със Славия, а после гостуваме на Лудогорец. Този мач в Разград ще покаже каква е истината".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роди

    1 1 Отговор
    Дъртанян, време е за пенсия. Много отбори мислят, че имат по добра халдова линия от Лудите, но поне видяхме Мадрид в София. Пази се от короната...

    Коментиран от #3

  • 2 запалянкото

    0 0 Отговор
    Зума има тежката дума нашта система 4 4 2
  • 3 Локо Пловдив

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Роди":

    Че кой те е карал да гледаш Мадрид в София? Хората го гледат там където му е мястото.