Last news in Fakti

16 Юни, 2020 10:57 1 706 4

Повече от 20 хиляди на националния стадион за ЦСКА-Левски

  • национален стадион васил левски-
  • футбол-
  • вечно дерби-
  • цска-
  • левски

От събота влиза правилото за продажба на 50% от капацитета на стадионите в елита

Повече от 20 хиляди на националния стадион за ЦСКА-Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Дербито между ЦСКА и Левски остава на националния стадион, пише "Меридиан Мач". То ще се проведе в събота от 16:15 часа, най-вече по настояване от полицията.

Шефът на национална спортна база Пламен Манолов категорично отхвърли твърденията, че срещата може да не се проведе на въпросното спортно съоръжение заради ремонтите, които бяха извършени там.

"Не знам откъде се появиха тези неща. Няма да има никакви проблеми. Срещата ще може да се играе. Новата трева е в отлично състояние и вече има 12 сантиметра от корен. Ще пуснем и в действие новата звукова уредба.", заяви той.

Има добра новина и за феновете. Малко над 20 000 души ще може да подкрепят любимците си на трибуните, след като от събота влиза правилото за продажба на 50% от капацитета на стадионите в елита. "Червените" ще бъдат настанени в Секторите "А" и "Г", а "сините" в "Б" и "В", както гласи споразумението между двата клуба.

Запалянковците обаче ще трябва да внимават с изцепките. Срещата в събота ще бъде дебют за новата система от камери, която бе поставена по време на извънредното положение, за да имат възможност органите на реда по-лесно да откриват хулиганите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ветеринарен психолог

    6 2 Отговор
    най-много 8000 . Български φутбол гледат само душевно болни.
  • 2 Botev

    6 2 Отговор
    Това е последния мач на Лафка ДПС, чорбата ще бие!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мимч

    3 2 Отговор
    Като наранени ,но въпреки всичко Левски са по добри и ще бият обединения и присъден отбор към -София...