Last news in Fakti

17 Юни, 2020 18:59 1 210 2

Стана ясно кога България ще играе с Унгария за Евро 2021

  • национален отбор-
  • футбол-
  • унгария

При успех, "лъвовете" ще се изправят срещу победителя от двубоя между Исландия и Румъния на 12 ноември

Полуфиналният плейоф за участие на финалите на Европейското първенство през 2021 година между националните отбори на България и Унгария ще се играе на 8 октомври. При успех, "лъвовете" ще се изправят срещу победителя от двубоя между Исландия и Румъния на 12 ноември. България ще бъде домакин и на двата двубоя.

В същото време Изпълнителният комитет на УЕФА днес потвърди, че всички 12 града, които трябваше да бъдат домакини на първенството това лято, ще приемат мачове и на турнира догодина. Освен това, графикът на мачовете се запазва и ще проведе в оригиналния си вид в периода 11 юни - 11 юли 2021 година. Полуфиналите и финалът на надпреварата ще се проведат на стадион "Уембли" в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    1 0 Отговор
    можете ли да познаете с колко ше паднат “лъвовете “?
  • 2 Любопитко

    2 0 Отговор
    Какви лъвове какви 5 лева. Това са ИСИНСКИ лайн вози. И защо толкова трябва все за тях да се говори. Знаем си. Пак излагации и срамотио ще е. ОЛЕ