Last news in Fakti

17 Юни, 2020 20:27 2 201 2

Заразеният с COVID-19 национален треньор каза за вируса

  • александър димитров-
  • коронавирус-
  • национален отбор-
  • футбол

Добре съм, чувствам се отлично, нямам никакви симптоми

Заразеният с COVID-19 национален треньор каза за вируса - 1

Вярно е, че дадох положителен тест за коронавирус, но се чувствам отлично, заяви пред Gong.bg селекционерът на младежкия национален отбор по футбол Александър Димитров. 
 
"От вчера телефонът ми не спира да звъни. Затова искам да успокоя всички приятели и познати, с които все още не съм се чул - добре съм, чувствам се отлично, нямам никакви симптоми на вируса. Правих всички възможни изследвания - гърло, бял дроб и няма нищо притеснително", обясни Димитров.
 
Той решил да се подложи на тест, защото вдигнал температура, а му предстояло да води практически занимания на курсистите за лиценз "А" в Треньорската школа съм БФС.
 
"Винаги съм бил отговорен човек - към себе си и към околните. Затова и отидох да направя теста, никой не ме е карал. Нямам представа как съм се заразил", добави треньорът.
 
Той вече е под карантина, която ще продължи 14 дни. Бившият футболист живее в къща и това му дава възможност да се изолира от съпругата и детето си. 
 
"Ще спазвам стриктно карантината, защото мога да предам вируса на много хора. Вече започнаха почти всички първенства в Европа, така че няма да скучая - ще се отдам на любимото ми занимание да гледам мачове", каза още Димитров. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    2 1 Отговор
    Ако има вирус защо никой по света все още не е умрял от него?
  • 2 Стига лъгахте

    2 1 Отговор
    Няма вируси.