20 Юни, 2020 10:40 1 100 1

Солскяер: Пол Погба и Бруно Фернандеш са чудесен тандем

  • оле гунар солскяер-
  • пол погба-
  • бруно фернандеш-
  • манчестър юнайтед-
  • тотнъм-
  • футбол

Убеден съм, че всички могат да видя колко гладен за футбол е Пол

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не се зарадва на равенството при гостуването на Тотнъм в първия мач на тима след подновяването на сезона в Премиър лийг. "Червените дяволи" губеха на почивката, но изравниха с гол от дузпа на Бруно Фернандеш (81'), а до края бяха по-близо до трите точки. Пол Погба се включи силно като резерва и изработи дузпата, с което заслужи похвалите на норвежкия специалист.

"Малко сме разочаровани, че не спечелихме. Футболът е странно нещо. Миналата година Тотнъм изцяло доминираше срещу нас в продължение на 40 минути, а днес се случи обратното. Удовлетворяващо е обаче, че играхме добре. В първите 25 минути действахме много бавно. Погба е сред най-добрите футболисти в света и е чудесно, че отново е с нас. Той преживя 10-месечен кошмар, но сега е щастлив от завръщането си", коментира Солскяер.

"Убеден съм, че всички могат да видя колко гладен за футбол е Пол. Сега отборът е различен от периода преди контузията му. Ние сме клуб, който иска да има най-добрите играчи. Погба показа, че може да направи чудесен тандем с Бруно Фернандеш", добави наставникът на "червените дяволи".

За Погба това беше едва 8-и мач в Премиър лийг през сезона. Французинът още няма попадение, но с изявите си срещу Тотнъм загатна, че се намира в добро състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    1 2 Отговор
    ... бля-бля...ПОЛ е гладен за .... пари. Откак е в МЮ е вкарал Само 1 гол.
    Победа? Добре, че ви подпират с измислени дуспи, още малко и щяхте да гризнете дръвчето..