Last news in Fakti

20 Юни, 2020 11:22 1 115 4

Стойчо Младенов: ЦСКА ще взема Купата, а днес ще бие Левски

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • левски-
  • вечно дерби-
  • футбол

Поредни интриги, които нямат нищо общо с истината..

Легендата на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели очакванията си за днешното дерби с Левски. Той коментира и ситуацията в настоящия си клуб Кайсар. 

"Очакванията ми са съвсем ясни - ЦСКА да победи Левски, а след това да спечели и Купата. Категоричен съм във вярата си към футболистите, треньора, ръководството и най-вече привържениците", каза Младенов пред "Тема спорт".

"Поредни интриги, които нямат нищо общо с истината. Сега съм в България и ще остана още няколко дни, но след това се връщам в Кайсар. Намирам се в отлични отношения с ръководството на клуба. Всички треньори и футболисти си намалихме заплатите с това, което поискаха, така че всичко е нормално. Проявихме разбиране и се готвим за шампионата, който стартира на 1 юли. Да, целите вече не са каквито бяха, поради простата причина, че намалиха бюджета с малко повече от три милиона евро. Това се отразява на психиката, но моята задача е да предпазя играчите и да са работоспособни на всички съперници. Ще защитавам интересите на Кайсар, както го правих в предишните три години. Това, че ми свършва договорът през ноември, не означава, че ще чакам до последния момент да реша бъдещето си. Моят мениджър работи, имаме опции и всичко е въпрос на разговори и моето предпочитание. Какви са опциите - това вече е въпрос към моя агент Мирчо Димитров", допълни Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мим33

    4 1 Отговор
    Твойто мнение е толкова миродавно ,че колкото да кажеш нещо,а то е едно нищо.Твоите очаквания най малко ни интересуват,Може и да бият за тези които искаш,футбол е,но може и да паднат.Недей слага каруцата пред коня..
  • 3 Тройчовщина

    5 0 Отговор
    Да каже колко гушна от фалиралото ЦСКА! И той бил червена легенда, а си нареди семейството на хранилка....... в ”любимия” отбор. Зо го изгониха от Кайсар?
  • 4 Реалист

    5 0 Отговор
    Стойчо. Ти знаеш ли коя дата сме и къде се намираш? Да твоят Литекс много бе да бие гувядата, че и жълтите, но ти си долен предател