Last news in Fakti

20 Юни, 2020 11:57 1 384 3

Обмислят нов формат на футболния ни елит

  • бфс-
  • първенство-
  • футбол

Според някои информации броят на отборите може да бъде увеличен, а според други - намален

Големи решения би трябвало да вземе Изпълкомът на БФС на следващото си заседание, което е насрочено за 25 юни. На него ще стане ясна датата за провеждането на конгреса, като е почти сигурно, че става дума за 11 декември, но се очаква официално потвърждение след сбирката на футболните шефове. 

На заседанието на Изпълкома ще бъдат засегнати два много важни въпроса. Първият е свързан с формата на първенството за сезон 2020/2021 година. Очаква се това да е последната кампания, която да се проведе в настоящия формат, а от сезон 2021/2022 той може да бъде променен. 

Според някои информации броят на отборите може да бъде увеличен, а според други - намален. 

Евентуалната промяна би касаела следващия сезон в частта на изпадащи и влизащи тимове от Втора лига. Именно това може да бъде обект на обсъждане на 25 юни. 

Другата важна точка са разглеждане офертите за ТВ права за следващите сезони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сърп и чук

    1 0 Отговор
    ,,Елит" !!!??? Бъх ти елита!
  • 2 Порно

    1 1 Отговор
    Като фалира Кабриото и припознаят Левски Карлово , ще им трябва алиби за да го пробутат
  • 3 месара

    4 0 Отговор
    къв футболен елит бе ?! кви са тия смешни заглавия ?